EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.11.2017  /  On The Rocks  /  Helsinki

SIIRTYNYT: DragonForce (UK)

SIIRTYNYT: DragonForce (UK) Liput
Takaisin

Ladataan…

08

DRAGONFORCEN HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY VESIVAHINGON VUOKSI SEMIFINALIIN -

 

Brittiläisen power metal -yhtye DragonForcen On The Rocksiin perjantaille 10. marraskuuta suunniteltu Helsingin keikka joudutaan siirtämään keikkapaikassa sattuneen vesivahingon tieltä Semifinaliin. Uuden keikkapaikan ollessa yleisökapasiteetiltaan pienempi, esiintyy DragonForce Semifinalissa samana iltana kahteen kertaan. Mikäli uusi keikkapaikka ei käy, on liput mahdollista palauttaa Tikettiin 8.11. mennessä.

Myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin.


Lipunvaihto-ohjeistus:

On The Rocksin keikalle ennakkolipun ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus lunastaa lippu korvaavalle keikalle. Liput on vaihdettava 8.11.2017 klo 12:00 mennessä.

Ostettu lippu tulee vaihtaa uuteen osoitteessa www.tiketti.fi/tarjous. Kampanjakoodina toimii jo ostetun lipun lippukoodi (numerosarja). Uusi lippu lähetetään sähköpostiin PDF-tiedostona.

Huom: liput myydään keikoille Semifinalin kapasiteetin rajoissa. Valitettavasti kaikki lipun ostaneet eivät mahdu samalle keikalle.

 

Lipunpalautusohjeistus:

Mikäli uusi keikkapaikka ei sovi, ennen 26.9.2017 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Lippupalautukset on tehtävä tiistaina 8.11. klo 12:00 mennessä.

 

KEIKKA:
DragonForce (UK)
Pe 10.11.2017 klo 19 (ovet klo 18) ja klo 22 (ovet klo 21) Semifinal, Helsinki
Ikäraja K-18

 

 


Ikäraja: K-18

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €