EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.11.2017  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Tusovka & Etnosoi esittää: Dobranotch (RUS), DJ Hem

Tusovka & Etnosoi esittää: Dobranotch (RUS), DJ Hem Liput
Takaisin

Ladataan…

Dobranotch

Pietarilaisen Dobranotchin musiikki koostuu klezmeristä, mustalaislauluista ja Balkanin alueen vanhojen torviyhtyeiden repertuaarista. Kokoonpanon perinnetietoiset muusikot ovat kiertäneet jo pian kahdenkymmenen vuoden ajan eri puolilla maailmaa esiintyen ja tutustuen eri maiden kansanmuusikoihin. Kokemuksistaan rikastunut Dobranotch esittää traditionaalista musiikkia ja tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden lähteä mielikuvamatkalle menneiden aikojen odessalaisiin juutalaishäihin, balkanilaisiin kyläjuhliin tai viime vuosisadan alun Venäjän kuohuville kaduille. Vuonna 1998 Ranskassa alkunsa saanut pietarilaismuusikoiden yhtye on julkaissut kuusi albumia ja heidän musiikkiaan on kuultu myös monissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja dokumenteissa.

Dmitri Hramtsov - laulu, viulu
Maksim Karpytšev - saksofoni
Ilja Gindin - klarinetti
Grigori Spiridonov - vetopasuuna
Roman Schinder - banjo
Aleksei Stepanov - tuuba

DJ Hem

DJ Hem, oikealta nimeltään Hamdam Zakirov, on Helsinkiläinen vinyylientusiasti, keräilijä ja neuvostoliittolaisen Melodija-levymerkin pääarkeologi Suomessa. Tyylilajinaan "Soviet Grooves" DJ Hemin setit sisältävät popin, rockin, funkin ja jazzin parhaimmistoa 60-luvulta tähän päivään, elokuvien hitti-iskelmiä sekä folkmusiikin helmiä kaikkialta entisen Neuvostoliiton alueelta.

www.tusovka.fi

www.etnosoi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennukseen oikeuttava Korjaamolainen-kortti tarkistetaan tapahtuman ovella. Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi