Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.10.2017  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

Dj Bunuel Kohti valoa 40 vuotta -konsertti

Dj Bunuel Kohti valoa 40 vuotta -konsertti liput
Takaisin

Ladataan...

40-vuotisen dj-uran kunniaksi järjestettävä Kohti valoa 40 vuotta on juhla kaikille, joille hyvä musiikki ja ruoka ovat sydäntä lähellä.  

Iltamat tulevat koostumaan kahdesta osasta. Klo 16.00 alkava imaginäärinen radiolähetys spiikataan lavan studiosta, mutta musiikki esitetään livenä.  Lavalla nähdään hämmentävä kattaus suomalaisen musiikin historiaa Jone Takamäestä ja Kingston Wall left overista Broadcastiin ja Merlroseen. Palefacesta ja Yonasta Timo Lassyyn ja Iro Haarlaan. Konsertissa esiintyy yli 30 artistia ja kestää arviolta 5 tuntia.

Konserttielämystä täydellistää "villiyrttien kuningas" Sami Tallbergin suunnittelema kahden ruokalajin menu, joka tarjoillaan ruoan etukäteen varanneille konsertin aikana.

Illan jatkot järjestetään Alakulttuuritalon toimesta Kulttuuritalon kellarissa ja Kitchenissä. Näyttävä dj kavalkadi huolehtii siitä, että tanssinälkäiset pääsevät toteuttamaan itseään. 

www.djbunuel.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 15:00

AIKATAULU:
Ovet: 15.00
Konsertti Kulttuuritalossa: 16.00 (kesto n.5h)
Jatkot Alakulttuuritalolla ja Kitchenissä: klo 22-

HUOM. Pelkällä Menulipulla ei sisäänpääsyä tapahtumaan!


Myynti loppuu 21.10.2017 15:00.