EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.11.2017  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Disco Ensemble, New Deadline

Disco Ensemble, New Deadline Liput
Takaisin

Ladataan…

Rockyhtye Disco Ensemblen Afterlife 2017 -kiertue jatkuu joulukuun puoleen väliin saakka, minkä jälkeen yhtye on ilmottanut jäävänsä määrittämättömälle tauolle. Tänä syksynä on siis viimeinen mahdollisuus nähdä bändi livenä pitkään aikaan.

Disco Ensemblen vuosi 2017 on ollut erityisen menestyksekäs: takana on useita loppuunmyytyjä keikkoja ympäri Suomen sekä salit täyteen vetänyt kymmenen keikan Saksan kiertue. Yhtye esiintyi kesällä kaikilla merkittävillä suomalaisilla festivaaleilla, kuten Sidewaysissa, Provinssissa, Ruisrockissa sekä Ilosaarirockissa.  

Disco Ensembleä Mössöllä lämmittelee lahtelaislähtöinen New Deadline

New Deadline julkaisi kehutun esikoisalbuminsa Remember kesällä 2015. Albumin ykköstykki Rodeo lennähti mm. YleX:n A-listalla ja vei New Deadlinea keikoille pitkin Saksaa ja Suomea. Bändi on lämmitellyt aiemmin mm. yhdysvaltalaisia All Time Lowta, Taking Back Sundayta ja viimeisimpänä Helsingin Jäähallissa punk rock -jättiläistä Rise Againstia.

New Deadline on työstänyt ankarasti uutta materiaalia, jota tullaan kuulemaan vielä tämän vuoden puolella.

www.moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovet 19.00
New Deadline 20.00
Disco Ensemble 21.30