EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.7.2018  /  Stallörinpuisto  /  Tammisaari

Deep Purple - The Long Goodbye + supports

Deep Purple - The Long Goodbye + supports Liput
Takaisin

Ladataan…

Rockmusiikin jättiläinen Deep Purple saapuu konsertoimaan Suomeen kesällä. Yhtye esiintyy The Long Goodbye -kiertueensa myötä päätähtenä Rockin' Bastioni -festivaalilla Haminassa 20. heinäkuuta sekä Juli Festivalenissa Tammisaaressa päivää myöhemmin 21.7.2018.

Deep Purple on nähty Suomessa lukuisia kertoja aiemmin loppuunmyydyille katsomoille. Yhtye perustettiin vuonna 1968. Se esitti aluksi progressiivista rockmusiikkia, mutta muutti soundiaan pian raskaampaan suuntaan. Deep Purplen levyjä on myyty vuosien aikana kaikkiaan yli sata miljoonaa kappaletta.

Laulaja Ian Gillan, basisti Roger Glover ja rumpali Ian Paice aloittivat DeepPurplessa jo 1960-luvulla. Sittemmin mukaan ovat liittyneet myös kitaristi Steve Morse ja kosketinsoittaja Don Airey. Yhtyeen viimeisin albumi, keväällä 2017 julkaistu inFinite, on jo heidän 20. studioalbuminsa.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Portit klo 15:00

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on erillisiä anniskelualueita K-18 sekä ruokapisteitä.

Priority-lipulla (K-18) pääsy erilliselle Priority-alueelle nauttimaan omista erillisistä ravintolapalveluista suoraan tapahtuman ytimessä, lähellä estradia. Käytössä oma baari A-oikeuksin sekä omat WC-tilat. Lisäksi alueella on rajoitettu määrä numeroimattomia istumapaikkoja.

Priority-asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.