EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.12.2017  /  Vernissa  /  Vantaa

December Doom: Shape Of Despair, Hanging Garden, The Moth Gatherer (SWE), Counting Hours

December Doom: Shape Of Despair, Hanging Garden, The Moth Gatherer (SWE), Counting Hours Liput
Takaisin

Ladataan…

Shape Of Despair on keikkaillut Euroopassa kesällä 2015 julkaistun Monotony Fields -albumin jälkeen, mutta vasta nyt, useiden vuosien tauon jälkeen, yhtye nähdään klubikeikalla kotimaassa.

Hanging Garden juhlistaa samassa tapahtumassa viidettä levyään I Am Become. Levyllä vierailevat mm. Tomi Joutsen (Amorphis) ja Niko Kalliojärvi (Humavoid, ex-Amoral).

Tukholmassa perustettu The Moth Gatherer on julkaissut kaksi albumia, joista etenkin jälkimmäinen, The Earth Is The Sky (2015) keräsi kehuja kriitikoilta ympäri maailman. TMG:n yhdistelee musiikkiinsa vaikutteita niin doomista ja postrockista kuin shoegazesta ja elektronisesta musiikista. Tänä vuonna julkaistulla EP:llä vierailevat Dennis Lyxzen (Refused, INVSN) ja Fred Burman (Satan Takes A Holiday).

Counting Hours on tuore bändi varustettuna kokeneilla muusikoilla. Soittajien CV:ssä on yhtyeitä kuten Shape Of Despair, The Chant, Impaled Nazarene ja Colosseum. Musiikissa on kuultavissa kaikuja 90-luvun ruotsalaisesta melodisesta metallista.

Astetta raskaampi ilta Vernissalla, 200 metrin päässä Tikkurilan asemalta!

www.velmu.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Facebook-tapahtuma täällä.

Liput ovelta 12 €, jos jäljellä.

Showtime 20:00

 

Vernissa
Tikkurilantie 36, 01300, Vernissa