EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 31.12.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Bar Loosen Uusivuosi: Dallas Kalevala w/ Rain Diary + Megadisko

Bar Loosen Uusivuosi: Dallas Kalevala w/ Rain Diary + Megadisko Liput
Takaisin

Ladataan…

Loosen uudenvuoden aattona bailataan ankarasti, kun alkuillan live-osuutta tähdittää DALLAS KALEVALA! Tämän kiihottunutta, subarktista pop-musiikkia takova voimatrio ui alasti Iggy Popin ja Justicen välisessä kesäyössä. DK heitti heinäkuun alussa Loosessa debyytti(sala)keikan, jonka jälkeen yhtye on ehtinyt kiertää Ruisrockin lisäksi kaikki kotimaiset merkittävät klubit. Historiaa vasten peilaten ei vuoden viimeiseksi keikkapaikaksi ollut muuta mahdollisuutta kuin Loosen Jytäkellari! Let's electro, let's party!

Yhtyeen ytimen muodostavat Lapkosta tuttu Ville Malja ja Tuvalun helvetinkone Jussi Matikainen. Livenä yhtye täydentyy trioksi, kun "Suomen kuumin naisbasisti" (rosvot.fi), Wrecking Queensista ja useiden artistien livebändeistä tuttu Maria Rantanen takoo bassoa.

Dallas Kalevala - Ass of Icon

Keikkaillan avaa säröistä gootti-poppia urkuroiva Rain Diary, jonka urbaanisti sykkivän syna-rockin yhteydessä mainitaan referensseinä mm. Depeche Moden & IAMX:n kaltaiset artistit. Rain Diary juhlisti toista, 22.9. julkaistua Black Weddings -albumiaan Hampurin Reeperbahn Festivaaleilla, jonka jälkeen yhtye on keikkaillut ahkerasti niin koti- kuin ulkomaillakin.

Rain Diary - Berlin

Keikkojen tauottua tärähtää käyntiin Loosen MEGADISKO + ennen keikkoja ja vähän keikkojen jälkeenkin levymusiikista vastaa DJ Joni Glitchell.

 

www.facebook.com/events/327101397769129/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)