EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.11.2017  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Crisis (UK), Silent Scream, Maailmanloppu

Crisis (UK), Silent Scream, Maailmanloppu Liput
Takaisin

Ladataan…

CRISIS (UK)
Tony Wakefordin luotsaama legendaarinen post-punk bändi Crisis nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. Bändi esiintyy 17.11 Kuudennella linjalla Helsingissä.

Aktiivikautenaan 1977 - 1980 tämä post-punkin edelläkävijä tuli tunnetuksi äärivasemmistolaisbändinä, joka esiintyi Rock Against Racism ja Anti-Nazi League -tapahtumissa.

Nyt 40 vuotta myöhemmin Crisis-kokoonpanossa soittavat: Tony Wakeford (basso, laulu), Igor Olejar (rummut, laulu), Clive Giblin (kitara, laulu) ja Lloyd James (laulu).

Tony Wakeford tunnetaan myös yhtyeistä Death In June, Above The Ruins ja Sol Invinctus. Clive Giblin taas Alternative TV:stä.

SILENT SCREAM
Heimorytmejä, piinaavaa jännitettä ja maanista kahden laulajan vuoropuhelua. Helsinkiläisen Silent Screamin apokalyptinen post-punk on hysteeristä ja vahvoja tunnelmia sisältävää kokeellista musiikkia. Tämä kaikki tai ei mitään -asenne kiteytyy villissä esiintymisessä. 
Silent Screamin kaulaotteen ovat saaneet kokea niin englantilaiset, ruotsalaiset kuin venäläisetkin.

Kolme albumia tehnyt bändi valmistelee parhaillaan uutta mini-albumia.

MAAILMANLOPPU
Kouvolasta ponnistava Maailmanloppu on sementöinyt nimensä yhtenä maan kuumimmista punk-bändeistä. Heidän hardcorea ja post-punkkia yhdistelevä tyylinsä on tullut tutuksi niin Euroopan kuin Jenkkienkin punkkareille bändin soittamien mittavien kiertueiden myötä


Ikäraja: K-20

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.