EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 7.12.2017  /  GONG  /  Turku

Crimfall, Gladenfold

Crimfall, Gladenfold Liput
Takaisin

Ladataan…

 

Eeppinen metallibändi Crimfall solmi levytyssopimuksen amerikkalaisen Metal Blade yhtiön kanssa ja julkaisee uuden albumin elokuussa. "Amain"-niminen kolmas albumi yhdistää kahden aiemman levyn parhaat puolet uusien elementtien kera. "Amain" on kuin peto valmiina hallitsemaan tulevia taistelukenttiä!

Monitasoisen Crimfallin elokuvametallia on vaikea laittaa yhteen lokeroon. Siinä on vaikutuksia Pohjolan muinaisista synkistä pakkasista ja sen juuret ovat black metallin perinteissä, mutta tämä kaikki on kiedottu massiiviseen orkestrointiin ja eeppisen elokuva soundtrackin tunnelmaan. Biisien melodioista välittyy mahtipontisia tunnelmia, seikkailuja menneistä, jo unohdetuista ajoista. Kaiken kruunaa Mikon demoninen huuto, joka vuorovaikutuksessa Helenan taivaallisen kauniin laulun kanssa vie läpi raakojen ja luonnollisten tunteiden, sekä korostaa vuodenaikojen syklejä ja nousevien valojen ja laskeutuvien varjojen kontrastia.

Crimfall:
Mikko Häkkinen - vocals
Helena Haaparannan - vocals
Jakke Viitala - guitar 
Miska Sipiläinen - bass
Janne Jukarainen - drums

 

Illan avaa turkulainen metalli-yhtye Gladenfold.

www.facebook.com/gladenfold/

www.facebook.com/events/124965598169023


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 12 €, mikäli vielä jäljellä.