Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.4.2017  /  GLORIA  /  Helsinki

Covenant (SWE) + Special Guests - Ten After Dawn (FIN)

Covenant (SWE) + Special Guests - Ten After Dawn (FIN) liput
Takaisin

Ladataan...

Dark Helsinki ylpeänä esittää: Covenant konsertoi Helsingissä huhtikuussa 2017 uuden "Blinding Dark" albumin kiertueen merkeissä!
Covenant on ruotsalainen EBM-yhtye joka perustettiin vuonna 1992. Covenant on nimi joka ilmentää erityisen vahvaa sitoutumista, mahtipontisuutta ja verisiteitäkin vahvempaa sidettä. Nimenä "Covenant", raamatullisine sävyineen, oli kenties hieman liian kunnianhimoinen laumalle etelä-ruotsalaisia teinejä alkeellisien musavehkeittensä kanssa, mutta vuosien kuluessa se alkoi sopia heille vallan mainiosti. Imitoiko taide tässä sitten reaalielämää vai päinvastoin, joka tapauksessa tämän ryhmän kutsumanimi kuvaa heitä mainiosti bändinä ja summaa heidän näkemyksensä elektornisesta musiikissa jossa maisemia maalataan isollakin pensselillä.

Covenant -The Binding Dark - Julkaistiin 4. marraskuuta 2016
Elämme synkkiä ja hämmentäviä aikoja ja Covenant kirjoitti uusiman albuminsa näistä lähtökohdista. Maailmassa mistä on loppunut järki täytyy opetella näkemään uudelleen ja "Blinding Dark" on sitkeän sielun ylistys tälle. Se on dystooppisten, armottomien sielunvarjojen musiikkia, joita kaikki eivät halua kohdata silmästä silmään. Tällä levyllä katsellaan sisäänpäin pikemminkn kylmän inhon kuin raivoavan vihan vallassa, kuulaan kauniina sen jälkeen kun kaikki toivo on menetetty.
Levyllä kuullaan yhtye joka kieltäytyy takertumasta vääriin kuvitelmiin kiva hymy naamalla. Pistetään silmät kiinni ja katsotaan mitä näkyy. (Joakim Montelius)
Aiemmin triona toiminut bändi on nyt myös nelihenkinen, eikä ole kuulostanut yhtä keskittyneeltä ja osuvalta sitten legendaarisen "Sequencer" albuminsa jälkeen joka ilmestyi 22 vuotta sitten. Nyt ei seilata kuitenkaan nostalgian vesissä vaan suoraan kohti tulevaisuuden synkkiä vesiä taakse katsomatta.
Tervetuloa tyhjiöön...
Special Guests: Ten After Dawn + Dead Souls Gathering's DJ:t

www.facebook.com/events/1827483387497905/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Showtime 22:00

Liput ovelta 24 €, jos jäljellä.
Ovella peritään eteispalvelumaksu 2,50€