EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.11.2017  /  Painotalo  /  Äänekoski

Club Painis: Jarkko Martikainen

Club Painis: Jarkko Martikainen Liput
Takaisin

Ladataan…

Club Painiksen vieraaksi Äänekosken Painotalolle saapuva Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, joka tunnetaan muun muassa vuosina 1987-2008 toimineen YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina; yhtye julkaisi yhteensä yksitoista albumia. Martikaisen tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Edellinen soololevy, Koirien taivas, julkaistiin alkuvuodesta 2014. Se nousi heti virallisen albumilistan kakkossijalle. Syyskuussa 2016 Martikainen julkaisi Luotetut miehet -yhtyeensä uuden albumin, Ruosterastaat, joka myöskin nousi heti albumilistan kärkisijoille.

YUP:n aikana Martikaista kuvailtiin usein absurdistiksi ja satiirikoksi. Kun single-levyjenkin nimet olivat usein mallia Meitä odotellaan mullan alla, Jos helvetti on täynnä ja Tavaroiden taikamaailma, siihen löytyi hyvä syy. 2004 alkaneen soolouran myötä määritelmät ovat laajentuneet, tekemisiin on tullut mukaan myös pohdiskelevampia sävyjä, ja tulevaisuudelta sopii odottaa niin sellaisia kuin myös äänekkäämpää ja kiivailevaa bändisoittoa.

Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi.  

www.aanekoski.fi/ajankohtaista/tapahtumat/musiikki


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:30

Esityksen kesto n. 75 min

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.