EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 12.10.2017  /  Painotalo  /  Äänekoski

Club Painis: Anna Puu

Club Painis: Anna Puu Liput
Takaisin

Ladataan…

Club Painiksessa Anna Puu konsertoi duona kitaristin kanssa, joten luvassa on varmasti intiimi ja lämminhenkinen konsertti.

Anna Puu on suomalainen muusikko ja laulaja-lauluntekijä. Esikoisalbumi Anna Puu julkaistiin vuonna 2009. Albumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkisijalle ja myi tuplaplatinaa. Annan toinen, platinaa myynyt, albumi Sahara menestyi edeltäjänsä veroisesti ja kolmas albumi Antaudun julkaistiin lokakuussa 2012. Sen ensimmäinen single Kolme pientä sanaa nousi heti julkaisunsa jälkeen Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Albumin toinen single Säännöt rakkaudelle on edelleen yksi radioissa säännöllisesti soivista kappaleista. Single Ota minut tällaisena kuin oon julkaistiin toukokuussa 2015 ja pitkään odotettu neljäs albumi Rakkaudella, Anna Puu ilmestyi saman vuoden lokakuussa. Kevät-talvella 2016 julkaistu single Matkalla on soinut radioissa isossa rotaatiossa jo lähes vuoden verran.

Useiden radiohittien tehtailijana tunnettu Anna palkittiin Emma Gaalassa 2012 ja 2009 muun muassa vuoden naissolistina. Syksyllä 2016 Anna Puu valloitti suomalaisten televisiokatsojien sydämet Vain Elämää -ohjelman viidennellä tuotantokaudella.

Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi.  

www.aanekoski.fi/ajankohtaista/tapahtumat/musiikki


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:30

Esityksen kesto n. 75 min'

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.