EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.9.2017  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Club For Five

Club For Five Liput
Takaisin

Ladataan…

Hämeenlinnan kaupunki & Suisto tarjoaa erittäin harvinaista herkkua, kun a cappella-yhtye Club For Five esittää eksklusiivisen konsertin Suisto-klubilla perjantaina 22.9!

Suomen parhaimmistoon kuuluva a cappella-lauluyhtye Club For Five tunnetaan energisistä esiintymisistään sekä innovatiivisesta lähestymistavastaan laulamiseen.
Yhtye rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. 'Clubin' musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Ulkomailla esiintyessään yhtyeen ohjelmisto on useimmiten pääosin englanninkielistä, mutta konserteissa kuullaan aina
myös suomalaisia sävyjä ja suomenkielistä musiikkia- ja laulaapa yhtye toisinaan jopa kiinaksi, venäjäksi ja saamen kielelläkin. Vuonna 2009 ilmestynyt, paljon kiitosta saanut, englanninkielinen albumi "You're the Voice"sisältää yhtyeen jäsenten omia suosikkikappaleita mukaan lukien Dire Straits-hitin "Brothers in Arms", joka on sovitettu Tuukka Haapaniemen erittäin matalaksi bassosooloksi. Sittemmin ko. kappaleesta on tullut eräänlainen Club For Fiven tavaramerkki. Tänä päivänä yhtye hädin tuskin pystyy lähtemään lavalta laulamatta tätä hittiä - oltiin sitten Euroopassa tai Aasiassa.
Nykyisin Warner Music-levy-yhtiölle sainannut yhtye on julkaissut 9 studioalbumia, joista 6 on ylittänyt kultalevyrajan.

Club For Five on tunnettu korkeatasoisesta studiotyöstään ja bändin albumit ovatkin olleet
ehdolla lukuisissa Contemporary A Cappella Recording Awards (CARA) -gaalan palkintokategorioissa.
Yhtyeen viimeisimmät julkaisut 'Joulun Parhaat' ja 'Kaikki Parhaat -Best Of 2003-2016' ovat ehdolla jopa viidessä eri
kategoriassa tämän vuoden CARA-gaalassa.

Club For Five on ryhmä, joka rakastaa laulaa niin klassista kuin heviäkin, saaden jokaisen esittämänsä laulun kuulostamaan luontevalta ja omaleimaiselta.
Yhtye on mestari yhdistelemään eri musiikin tyylilajeja. Esimerkiksi tyylikäs jazz-harmonia muuntuu silmänräpäyksessä luontevasti nykypäivän pop-musiikiksi. Vaivaton instrumentaalinen äänenkäyttö liikkuu sähkökitarasooloista klarinettisektioon ja rumpusetistä slap-bassoon.
Club For Five on viihdyttänyt yleisöjään jo 15 vuoden ajan. Yhtye on konsertoinut ympäri maailmaa ja luonut itselleen vahvan uran yhtenä mailman parhaista ja monipuolisimmista a cappella-ryhmistä.

Club For Fiven huikea myöhäisillan show sisältää yhtyeen suosituinta musiikkia vuosien varrelta, omaa uudempaa originaalimateriaalia sekä kansainvälisiä tunnettuja hittejä.

 

 

 

 

 

www.facebook.com/ClubForFive/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 23:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 25 € sis. eteispalvelumaksun