EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.8.2017  /  Klubi  /  Tampere

Circus Ruska Festival 2017
klo 22:30 Circus Carnival Club

Circus Ruska Festival 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

Pohjoismaiden vanhin nykysirkusfestivaali, Circus Ruska Festival, järjestetään 13. kerran Tampereella 8.-12.8.2017. Circus Ruska Festivalin yhteistyö Teatterikesän kanssa antaa tamperelaisyleisölle mahdollisuuden nähdä suomalaisen nykysirkuksen supertähtiä maailmalta sekä erilaisia katuesityksiä. Sisätiloja vaativat sirkusesitykset nähdään Sorin Sirkuksen tiloissa Nekalassa ja maksuttomat katuesitykset Pakkahuoneenaukiolla. Festivaalin päättävä sirkusklubi Circus Carnival Club yhdistää musiikin ja sirkuksen Klubilla 12.8.2017.

WireDo & Soundbarrier
12.8. klo 15:00
Sorin Sirkus

Circus Ruska Festival tuo tamperelaisten iloksi kaksi vahvaa naista ja heidän soloteoksensa, jotka esitetään yhteisnäytöksessä. Hanna Moisalan sooloteos WireDo yhdistää ennennäkemättömällä tavalla japanilaisen sidontataiteen Shibarin sekä sirkuksesta tutun nuorallatanssin. Kolmiulotteinen WireDo on vahvasti visuaalinen teos, joka pohtii miten ihminen muuttuu silloin, kun hän antautuu sidottavaksi.
Katerina Repposen Sound Barrier on tutkimusmatka rytmeihin, ääniin ja liikkeisiin. Ruoska oli ihmisen ensimmäinen keksintö, joka rikkoo äänivallin. Mitä syntyy kun tämä ihmisille pelottava ja äänekäs väline yhdistetään sirkukseen? Esitys tuo uusia näkökulmia ruoskan käyttöön ja rikkoo ihmisten ennakkoluuloja.  

Esityksessä on väliaika. Numeroimattomat istumapaikat. Suositusikäraja 8v.

Circus Carnival Club
12.8. klo 22:30
Tullikamarin Klubi


Perinteinen Circus Carnival Club marssittaa Tullikamarin Klubin lavalle tänä vuonna upeita kansainvälisiä sirkusartisteja. Nähtävillä maailmanluokan jongleerausta, painovoimaa uhmaavaa käsilläseisontaa, Euroopan varieteissa ihastuttanutta komiikkaa, säkenöivää akrobatiaa ja niin paljon muuta. Mukana mm. Miss Acrolicious, Katerina, Tangobatics, Onni Toivonen, Laura Tikka, Naked lunch ja paljon muuta. Illan jytämusiikista vastaa dj. Tero ja juontajana toimii Mc Hadey!

circusruska.com/festival


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:30