EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 7.3.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Chynna (USA), F, Molly, Dj Yeboayah

Chynna (USA), F, Molly, Dj Yeboayah Liput
Takaisin

Ladataan…

Chynna on 21-vuotias Philadelphiasta kotoisin räppäri ja malli. Sittemmin New Yorkin Brooklyniin asettuneen nuoren naisen löysi aikoinaan Ford Models hänen ollessaan vasta 14-vuorias. Chynnalla on läheiset suhteen maailmanlaajuista suosiota nauttivaan A$AP Mob -kollektiiviin. Julkaisuja nuorella lupauksella on vyöllään jo muutama, viimeisimpänä syyskuussa julkaistu "music 2 die 2" -EP. Chynnan videoita ja kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa, Soundcloudissa sekä Youtubessa pitkälti yli miljoona kertaa.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvaa artistia lämmittelevät Kuudennella Linjalla hiljattain esikoissinglensä julkaissut F, Molly sekä Helsingin hiphop-skenessä korkealle arvostettu DJ Yeboyah.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Tämä tapahtuma on peruuntunut.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.