EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 30.3.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

CMX

CMX Liput
Takaisin

Ladataan…

Torniossa vuonna 1985 perustettu CMX on uransa aikana myynyt yli 400 000 levyä. Yhtye on äänestetty lukuisia kertoja merkittävimmäksi kotimaiseksi bändiksi, ja se on saavuttanut huojumattoman aseman sekä kriitikoiden että suuren yleisön keskuudessa.

www.cmx.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 22:15

Liput ovelta 24 €, jos jäljellä.

Rytmisbussi sahaa keikkailtana Karman ja Rytmikorjaamon väliä. Tarkista Rytmisbussin keikkakohtaiset aikataulut sekä tarkemmat lisätiedot täältä.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 19:00-21:30. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi. Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner 

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.