EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.12.2017  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Brindamos Flamenco

Brindamos Flamenco Liput
Takaisin

Ladataan…

Flamencoa suoraan maailman huipulta tarjoilevan klubin syyskausi saa arvoisensa lopun kun joulukuun vieraaksi saapuu lajin todellinen supertähti ja legenda, tanssija MANUELA RIOS, kenties sukupolvensa "flamencoimman" äänen omaava laulaja CRISTINA DE TOVAR ja flamencon moni-osaaja, kitaristi OTSO KRUNASTA.

MANUELA RIOS

Lajin todellinen legenda tanssi jo 90-luvulla Paco de Lucian maailmankiertueella. Manuela on tuttu esiintyjä ja kurssittaja kaikilla maailman flamencofestivaaleilla. Hän on ollut jo vuosia maailman tunnetuimman festivaalin - Festival de Jerezin - suosituimpia kurssittajia. Vuonna 2017 hän on esiintynyt ja opettanut mm. Venäjällä, USAssa, Argentiinassa, Chilessä, ja Japanissa. Tiiviskurssien ohessa Manuela opettaa säännöllisesti Flamencos por el Mundo -koulussa Sevillassa ja esiintyy eri tablaoissa.

CRISTINA DE TOVAR

Sukupolvensa kenties "syvimmän ja flamencoimman" äänen omaava Cristina aloitti uransa tanssijana. Siitä huolimatta hän on ehtinyt voittaa lukuisia laulukilpailuja (mm. Festival de la Unión 2013, Peña Lepanto 2013). Vuoden 2017 aikana Cristina on esiintynyt ja kurssittanut mm. Chilessä, Saksassa, Japanissa ja Venäjällä. Teknisesti taitavaa laulajaa on kuultu mm. Pedro Sierran ja La Tobalan levyillä. Tällä hetkellä Cristina esiintyy eri tablaoissa ja opettaa Fundación Cristina Heerenissä.

OTSO KRUNASTA

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet 18:30

Ovet 18:30, showtime 19:00.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja myös ovelta, jos jäljellä.

Istumapaikka ovelta 29 €
Pöytäpaikka ovelta 39 €
Kannatuslippu ovelta 50 €

Tapahtuman ikäraja K18, alaikäiset huoltajan seurassa.

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka vintille Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17-21.30 ja baari 02 asti.