Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.7.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Brädi, Jussi Kuoma, Ideaali & Jay Who?

Brädi, Jussi Kuoma, Ideaali & Jay Who? liput
Takaisin

Ladataan...

Suomalaisissa hiphop-piireissä ystävällisenä ja sosiaalisena konkarina tunnetun Brädin ensimmäinen soololevy "Repullinen Hiittiä" julkaistiin vuonna 2010.  Herran toinen, selkeästi henkilökohtaisempi ja artistin omaa ajatusmaailmaa syvemmin avaava albumi "Näis Kengis" julkaistiin vuonna 2012. Brädin toukokuussa (2014) julkaistu albumi "III" on artistin mukaan puhdas räppilevy, höystettynä vahvoilla singleillä ja omakohtaisilla, rehellisillä tunnelmapaloilla.

Syksyllä 2015 Brädi julkaisi pitkään toivottua uutta materiaalia. "Mestariteos feat. Archie" on Santa Cruz-yhtyeen laulajan Archien kanssa toteutettu singlelohkaisu, joka sai erittäin positiivisen vastaanoton. Konkari ilahdutti fanejaan myös keväällä 2016, kun hän julkaisi hitit "Kombo" feat. Evelina ja "Kuningas" feat Raappana. Brädin uusin hitti on Illin kanssa tehty "Saturnus", joka on hieman poppisävytteinen, romanttinen single. Vuonna 2016 Brädi oli mukana Cheekin Alfa Omega-kiertueella sekä keikkaili aktiivisesti.

 

www.facebook.com/Bradi03/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.