EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12. - La 13.10.2018  /  Kulttuuritehdas Korjaamo  /  Helsinki

Blowup Vol. 4

Blowup Vol. 4 Liput
Takaisin

Ladataan…

Menestyksekäs Blowup-festivaali laajenee - Korjaamolla nähdään ensi vuoden lokakuussa 15 esiintyjää, mukana useita Suomessa ennen käymättömiä artisteja.

Blowup-festivaali keskittyy aikaisempien vuosin tapaan doomiin, mutta tyylisuunnista myös noise, avantgarde sekä psykedeelinen rock ovat edustettuina. Aikaisempien vuosien tapaan myös festivaalin visuaalisen puoleen kiinnitetään erityistä huomioita. Festivaalin esiintyjät esitellään kolmen suomalaisen kuvataiteilijan toimesta. Blowup Vol. 4 taiteilijoiksi ovat valikoituneet Tekla Valy, Juha Arvid Helminen sekä Aki Pitkänen. Yhtenä festivaalin teemana on jatkossakin etsiä ja tukea nuoria nousevia kotimaisia taiteilijoita.

Järjestyksessään neljäs Blowup-festivaali vietetään 12.-13.10.2018 Helsingin Korjaamolla. Tapahtuman ennakkolipunmyynti käynnistyy perjantaina 2.2.2018 klo 9.00, jolloin myyntiin tulee rajoitettu erä Early Bird -hintaisia 2 päivän pääsylippuja.

Lokakuussa Helsinki on taas maan raskain paikka.

Tapahtuma Facebookissa.


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kahden päivän lippu vaihdetaan ovella rannekkeeseen.

Myynti loppuu 14.10.2018 02:00.