Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 20.2.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

YleX esittää: Blossoms (UK), Declan McKenna (UK)

YleX esittää: Blossoms (UK), Declan McKenna (UK) liput
Takaisin

Ladataan...

BLOSSOMSIN HELSINGIN KONSERTTI PERUUNTUU

 

Brittiyhtye Blossoms joutuu valitettavasti perumaan helmikuun lopun kiertuepäiviään logistisista syistä. Yhtyeen Baltian maiden konserttien lisäksi myös Helsingin Tavastialle 20. helmikuuta suunniteltu keikka peruuntuu. Blossoms, Tavastia ja Live Nation pahoittelevat keikkaperuuntumisia.

Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.


 

 

Brittipopin kuumimpiin tulokkaisiin lukeutuva Blossoms saapuu keväällä ensimmäiselle keikalleen Suomeen. Debyyttialbumillaan brittilistan kärkeen noussut Blossoms nähdään maanantaina 20. helmikuuta Tavastialla.


Blossoms on aiheuttanut suurta kuhinaa indie-piireissä. Elokuussa julkaistu debyyttialbumi "Blossoms" nousi suoraan brittilistan kärkeen. Levyltä on julkaistu kahdeksan singleä, muuan muassa "Blow", "Cut Me And I'll Bleed", "Blown Rose" ja menestynein "Charlemagne", joka pysytteli UK Songs -listalla peräti viisi perättäistä viikkoa. Ensimmäisellä kotimaan kiertueellaan kokoonpano soitti Manchesterissa loppuunmyydyille saleille. Yhtye on esiintynyt omien keikkojensa lisäksi lukuisilla festivaaleilla ja lämmitellyt mm. The Libertinesia.

Tom Ogdenin (laulu/kitara), Charlie Saltin (laulu/basso), Joe Dewhurstin (kitara/lyömäsoittimet), Joe Donovanin (rummut) ja Myles Kellockin (kosketinsoittimet) muodostama bändi on itse kuvaillut sijoittuvansa musiikillisesti "jonnekin Oasiksen ja Arctic Monkeysin välimaastoon". Lyriikoista löytyy runsaasti viittauksia englantilaiseen runouteen ja samalla sovitukset puhaltavat uutta henkeä 80-luvun synteettiseen elektropoppiin.

Illan avaa Declan McKenna.

www.facebook.com/blossomsband


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: PERUTTU

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.