EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 3.8.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Pitkä Kuuma Synttäriviikko: Block Buster, Dead End Scene, DIRT

Pitkä Kuuma Synttäriviikko: Block Buster, Dead End Scene, DIRT Liput
Takaisin

Ladataan…

On The Rocksin synttäriviikonloppu isketään käyntiin Suomen lupaavimpien bändien tahdittamana:

Block Buster, Dead End Scene, TBA
Liput: 7/8€
OTR-kortilla: 5/6€
Ovet: 20:00

Kuopiolainen hard rock-yhtye BLOCK BUSTER on jakanut keikkalavoja Bon Jovin, Gojiran ja Children Of Bodomin kaltaisten yhtyeiden kanssa. Bändin tuorein singlejulkaisu "Sweet Mary Jane" on saanut radiosoittoa muun muassa Radio Rockilla.

Kovassa nousukiidossa oleva DEAD END SCENE on vuoden 2014 kesällä perustettu genrerajoja rikkova metalliyhtye Helsingistä. Dead End Scene on julkaissut kolme EP:tä, saaden positiivisia arvioita jokaisesta julkaisusta ja ollen Soundin ja Desibeli.netin kuukauden demobändinä. Dead End Scene aktivoitui ensimmäisen julkaisunsa jälkeen myös keikkarintamalla, ja onkin nykyään tunnettu raivokkaasta liveshowstaan. Yhtye julkaisi syksyllä 2017 omaa nimeään kantavan kuuden biisin EP:n, joka on saanut paljon positiivista suitsutusta maailmanlaajuisesti ympäri metal/rock-medioita. Infernossa 11/2017 todettiin seuraavaa: "Viimeinen rutistus tuntuu nyt myös löytyneen sävellyspuolelta, eikä bändin tarvitse hävetä tämän suunnan huippujen seassa lainkaan." Bändi on ottanut ensiaskeliaan myös isommille lavoille lämppäämällä bändejä kuten Santa Cruz ja S-Tool.

Mm. Nuclear Omnicide-, Devenial Verdict- ja The Backstabbers-yhtyeissä vaikuttanut viisikko nimeltä DIRT löysi lopullisen muotonsa syksyllä 2017. Jo silloin paketti kuulosti niin valmiilta, että toiminnalle asetettiin selkeä päämäärä; olla Suomen rock-kentän kiinnostavimmassa eturivissä heti syksyllä 2018, kun esirippu laskeutuu. Kunnianhimoista päämäärää tavoitellessaan nämä pitkätukat ovat tekemässä kolmen biisin EP:tä, jonka väkevä ja synkistä vesistä ammentava hard rock on ainutlaatuista Suomessa!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.