EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.3.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Black Lizard -levyjulkkarit, Soft Power, Rokets

Black Lizard -levyjulkkarit, Soft Power, Rokets Liput
Takaisin

Ladataan…

BLACK LIZARDIN LEVYNJULKKARIT KUUDENNELLA LINJALLA MAALISKUUSSA

Helsinkiläinen Black Lizard julkaisee uuden albuminsa Celebration Of A New Dawn helmikuussa Lontoolaisen Fuzz Club Recordsin kautta. Albumia juhlistetaan 17. maaliskuuta Helsingin Kuudennella Linjalla levynjulkkarikeikan merkeissä. 

Tulevalta albumilta julkaistiin juuri ensimmäinen single ja musiikkivideo biisistä Window In Time. Bändi kuvailee biisiä näin: "Window In Time on psykedeelinen pop-laulu siitä, että ihminen nauttisi elämästä juuri sellaisena kuin se on. Suurimman osan elämästään ihmiset näyttävät etsivän asioita, joita heillä ei ole ja kuluttavat aikaansa yrittäessään olla kuin joku muu. Saatat havaita, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset - tässä ja juuri nyt."

Black Lizard on aiemmin julkaissut kaksi täyspitkää albumia (Black Lizard, 2013 / Solarize, 2015) ja keikkaillut laajasti Euroopassa. Bändi on tehnyt yhteistyötä monien psykedeelisen garagerokin legendojen kuten Anton Newcomben (Brian Jonestown Massacre) ja Sonic Boomin (Spacemen 3 / Spectrum) kanssa ja keikkaillut muun muassa The Horrorsin, The Raveonettesin ja Veronica Fallsin kanssa."

Illan aikataulu:
19:00 Ovet
19:30 Rokets
20:30 Soft Power
21:30 Black Lizard

Tapahtuma facebookissa

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.