EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 26.4.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Bigfeet & LaLa

Bigfeet & LaLa Liput
Takaisin

Ladataan…

Marjo Leinonen on tunnettu esiintyjä jo 80-luvun lopulta, jolloin hän aloitti uransa Balls-yhtyeen sähköistävänä solistina. Ura jatkui rhythm&blues-, soul- ja rock&roll-musiikin parissa erilaisissa kokoonpanoissa. Hän on ollut mukana myös muissa musiikkiprojekteissa, esimerkiksi Stand By Me- ja Janis-musikaaleissa sekä Helsingin Juhlaviikkojen legendaaristen tribuutti-iltojen solistina.

Bigfeet & LaLa -blueskokoonpanoon kuuluu Marjon lisäksi myös Jukka OrmaMikko Murtomaa ja Sande Vettenranta. Luvassa aitoa bluesin taikaa kun Bigfeet & LaLa astuu estradille!

Yhtyeen uusi albumi "Pet Me" ilmestyi maaliskuussa 2018.

 

Huom. tapahtumapäivä on vaihtunut. Ennen 8.3.2018 ostetut liput kelpaavat tapahtumaan sellaisenaan tai ne voidaan palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa 29.04.2018 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.