EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29. - La 30.6.2018  /  Marjaniemi, Hailuoto  /  Hailuoto

Bättre Folk 2018

Bättre Folk 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

29-30.6.2018 Hailuodon Marjaniemessä järjestettävä, uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen erikoistunut kulttuurifestivaali Bättre Folk julkaisi ohjelmistonsa.

Festivaalin musiikillisesta annista vastaavat Kerkko Koskinen festivaalille räätälöidyn erikoiskokoonpanon kanssa, odotetun paluun Bättre Folkiin tekevä Pariisin kevät, uuden "Tapa poika" -albumin juuri julkaissut Pyhimys, uutta musiikkia keväällä julkaisevat Vesta ja Yona, Matti Mikkolan luotsaama superkokoonpano Saimaa, genreraja-aitoja kaatava Gasellit sekä indietähdet Draama-Helmi ja Itä-Hollola installaatio.

Festivaalin kirjallisuusohjelma on tulevana kesänä monipuolisempi, yllättävämpi ja musiikillisempi kuin koskaan ennen. Ohjelman sydämen muodostavat kirjailijat Jaakko Yli-juonikas, Koko Hubara, Jukka Viikilä, Iida Rauma, Matias Riikonen, Ronja Salmi ja Pajtim Statovci.

Olennaisena osana Bättre Folk -kokemusta ohjelman ohella on eksoottinen tapahtumapaikka. Festivaalialue sijaitsee käytännössä keskellä merta, vanhan kalastajakylän ja sataman kupeessa Hailuodon Marjaniemessä. Myös tapahtuman ilmainen leirintäalue sijaitsee meren rannalla festivaalialueen läheisyydessä.

Festivaalin erikoisuuksiin kuuluu myös lähiruokaan ja -juomaan keskittyneet ravintolat festivaalialueella. Kaikki festivaalilla tarjoiltava olut on luomua, burgereiden raaka-aineet paikalliselta tilalta ja kala paikallisten kalastajien itse kalastamaa. Festivaali on

 

www.battrefolk.fi


Ikäraja: K-18

K-18 ja kokonaisuudessaan anniskelualuetta.