EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.7.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Spirit of ´96: Barefoot Brothers, Candy Darling & The Duplo!

Spirit of ´96: Barefoot Brothers, Candy Darling & The Duplo! Liput
Takaisin

Ladataan…

Moonhead Music ylpeänä esittää: SPIRIT OF ´96
Kolme legendaarista bändiä 90-luvulta: BAREFOOT BROTHERS, CANDY DARLING & THE DUPLO!

THE DUPLO!
The Duplo! juhli viime vuonna 20-vuotista taivaltaan ja teki comebackin alkuperäisellä trio-kokoonpanollaan. Bändi niitti 90-luvun lopussa mainetta likaisen urbaanilla, lähiöistä ponnistavalla punkkia ja garagerockia yhdistävällä soundillaan, jossa aivot heitettiin narikkaan ja kaasu pidettiin tanasti pohjassa. Comeback-vuodesta innostuneena bändi päätti jatkaa perinteisellä hiihtotavalla tästä tulevaisuuteen, bändin uudet biisit ovat iskeneet halolla päähän kuin silloin räkäisellä 90-luvulla, Lepakkoluolan hengessä au-go-go!

CANDY DARLING
Nykyisin Suomalais-Sveitsiläinen Candy Darling aloitti vuonna 1991 Velvet Underground -coverbändinä. Aika pian alkoi kuitenkin syntymään omaakin materiaalia, taidepoppia, kuten yhtyeen jäsenet itse kuvailevat meininkiään. Yhtye on julkaissut muutaman singlen, EP:n ja yhden albumin. Nyt on kaavailussa julkaista myös vuosien varrella julkaisematta jääneet kappaleet ja aivan tuoreitakin biisejä on albumillisen verran. Keikkakunto on yhtyeellä aina ollut kova ja show intensiivinen. Nyt on harvinainen mahdollisuus todistaa tätä.

BAREFOOT BROTHERS
Kouvolan tarkimmin vartioitu rock-salaisuus. Vuonna 1988 perustettu kuusimiehinen bändi viettää 30-vuotisjuhlaa ensi vuonna. Bändin yhdeksäs albumi Sound Of Music Rock´n´Roll julkaistiin Maaliskuussa. Mukana on tuttuja country-vaikutteita, tietenkin rock´n´rollia ja yksi balladi. Barefootit julkaisee vaihtelevan tasoisia levyjä, mutta keikoilla pelkkää RAUTAA!!


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.