EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1.11.2017  /  Kulttuurikuppila Brummi  /  Rauma

Badding
klo 19:00

Badding Liput
Takaisin

Ladataan…

Badding! Omituinen, karismaattinen, ujo, kiltti ja oikukas tähti, joka lähti keskuudestamme aivan liian aikaisin. Rauli Badding Somerjoki aiheutti häämennystä, suurta hurmosta ja raivoakin. Artisti ei sopinut muottiin ja rikkoi raja-aitoja eri musiikkityylien välillä. Elvistä ihaillut laulaja rakasti myös vanhaa tanssimusiikkia ja hittibiisejä riitti keikoilla esitettäviksi. Esiintymispelko, alkoholi ja masennus kuitenkin maalailivat mustia pilviä taiteilijan tielle.

Badding -musikaali kertoo Rauli Badding Somerjoen elämäntarinaa herkästä runopojasta, underground piirien kautta koko kansan tuntemaksi tähdeksi. Hittikappaleet seuraavat toisiaan ja musiikillisen illan aikana kohdataan myös muita artisteja päähenkilömme uran varrelta. Mm. kappaleet Paratiisi, Fiilaten ja höyläten, Valot, Suspicious minds, Kumipallo, Mun sormuksein, Nuku Pommiin, Kirjoita postikorttiin, Laivat ja Jykevää on rakkaus takaavat onnistuneen ja muistettavan illan tunnelmallisessa teatteriravintolassa. Tervetuloa!

www.brummi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Kulttuurikuppila Brummiin kuljetaan Karjalankadun puolelta. Saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Brummi suljetaan noin tunnin kuluttua shown päätöksestä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.
Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Liput ovelta 22 €.

Lisätietoja täältä.

Esityksen kesto noin 2h 20 min väliajalla.