Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 5.10.2016 - Su 9.4.2017  /  Nokian Palloiluhalli  /  Nokia

BC Nokia kausi 2016-2017

BC Nokia kausi 2016-2017 liput
Takaisin

Ladataan...

BC Nokia Näädät

BC Nokia on Pirkanmaalta, Nokian perinteikkäältä koripallopaikkakunnalta ponnistava joukkue miesten Korisliigassa. Viime kaudella joukkue palasi ryminällä liigatasolle, suurta mielenkiintoa herättänyt joukkue lukeutui sarjan suurimpiin yllättäjiin ja ylsi lopulta sarjatulokkaana aina pronssimitaleille saakka.

Tälle kaudelle joukkue on jonkin verran uudistunut, päävalmentajana toimii Ville Tuominen, liigarinkiin nousi kaksi lupaavaa A-junioria ja vahvistuksetkin vaihdettiin edelliskautta pykälää nuorempiin. Joukkueen kotimainen runko kapteeni Henri Hirvikosken johdolla pysyi sen sijaan hyvin pitkälti samana ja vannoo edelleen kovan työnteon nimeen. Nimet Eldar Skamo, Joni Harjula, Niko Mattila ja Daniel Dolenc ovat varmasti tuttuja kaikille Korisliigaa seuraaville. Edelliskauden tapaan joukkue on värikäs sekoitus nuoruutta ja kokemusta, mutta kaikkia pelaajia yhdistää taustaan katsomatta halu pelata rinnassa komeilevalle näätälogolle ja tehdä illasta toiseen raakaa työtä puolustuspäässä kuten tehdaskaupungin perinteisiin kuuluu.

BC Nokia tulee tälläkin kaudella olemaan aivan varmasti mielenkiintoinen ja viihdyttävä joukkue, jonka otteita kannattaa tulla seuraamaan niin koti- kuin vieraskentälläkin.
Näädät toivottavat kaikki tervetulleiksi katsomoon!

 

TULEVAT PELIT

Su 9.4.2017 BC Nokia - Kataja Basket klo 16:00

 

 

www.bcnokia.com


Ikäraja: Ikärajaton

A, B, C1 ja D1-katsomoihin myydään numeroituja istumapaikkoja.

C2- ja D2-katsomoihin myydään numeroimattomia paikkoja. C2- tai D2-lipulla voi mennä kumpaan tahansa ko. katsomoista.

Ovet aukeavat 1 h ennen pelin alkua.

Varausaika puhelinpalvelun kautta 2 päivää.

 

Nokian Palloiluhalli
Kankaantaankatu 4, 37100, Nokia