EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.5.2018  /  Hip Hop Klubi Wäinö  /  Oulu

Tulvaklubi: Asa & DJ Polarsoul

Tulvaklubi: Asa & DJ Polarsoul Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomiräpin suurimpiin runoilijoihin lukeutuva Asa on valmistellut rauhassa uutta syksyllä 2018 julkaistavaa albumia "Rakkauslauluja miehille", josta ensimmäinen single  "love" ulkona nyt. Asa saapuu Tulvaklubille Oulun Wäinöön perjantaina 18.5. esittämään tuoreita maistiaisia tulevasta. 15 vuotta Suomen kulmakuppiloita ja tanssisaleja kiertänyt mc on luvannut tarjoilla oululaisille illan aikana myös uusia versioita katalogin vanhoista helmistä.

Mukana matkassa on tietenkin dynaamisen duon toinen puolisko Dj Polarsoul, joka julkaisi maaliskuussa 3 kipaleen Ep:n "Dj Polarsoul singing the songs of Dj Polarsoul". DJ Polarsoul on suomalainen DJ ja tuottaja. Hän on tuottanut kappaleita muun muassa Jodarokille, Asalle, Julma-Henrille ja Jujulle. Polarsoul tunnetaan varsin laajasta yhteistyöstään Asan kanssa, jolle hän on tuottanut mm. kaksi albumia.

 

www.tulvamedia.net/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-01:30

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Hip Hop Klubi Wäinö
Asemakatu 20, 90100, Hip Hop Klubi Wäinö