EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.12.2017  /  Uusi Seurahuone  /  Oulu

Tulvan pikkujoulut: Asa & Band, Olli PA, DJ Polarsoul

Tulvan pikkujoulut: Asa & Band, Olli PA, DJ Polarsoul Liput
Takaisin

Ladataan…

Asa & Band koostuu tutuista, Asan kanssa useissa eri projekteissa soittaneista ja muissakin yhteyksissä intialaisesta elokuvamusiikista kansainvälisesti arvostettuun Frank Zappa -tribuuttiin ansioituneista muusikoista. Bändi rokkaa, funkkaa, pulputtaa, kolisee ja raapii sielukkaasti ja maanläheisesti. Se yhdistelee mandoliinin helinää rumpukoneiden paukkeeseen sekä levyjen rahinaan ja Tarzan-huutoihin. Se on osa luonnollista jatkumoa ja aivan oma juttunsa.

Olli PA julkaisi vuonna 2008 omakustanteena ensimmäisen sooloalbuminsa "Syke", joka esitteli leppoisalla asenteella riiminsä runoilevan nuoren oululaisräppärin. Levy saavutti suosiota hiphopin kuuntelijoiden keskuudessa ja albumin kappale "33 hittaalla ku vinyyli" voitti YleX:n PipeKellari-demokilpailun. Olli PA:n toinen albumi "Myrsky" julkaistiin vuonna 2012. Albumi nousi julkaisuvikollaan Suomen viralliselle albumilistalle ja vei artistin keikoille yhä tihenevällä tahdilla. Olli PA:n kolmas albumi "Oman Pihan Porukasta" laukaisi seuraavan vaihteen Olli PA:n uralla ja nousi suoraan Ylex:n viikon levyksi. Levyltä irroitettu single "Paperikuppeja" piti Ylex:n himotuimmat listan ensimmäistä sijaa lähes kahden kuukauden ajan ja toi Olli PA:n suuren yleisön tietoisuuteen. Olli PA on keikkaillut ahkerasti koko uransa ajan. Ensi vuonna hän kiertää jälleen uuden alkuvuodesta julkaistavan kokopitkän albumin tiimoilla.

www.facebook.com/events/1410352629013340


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 12,50 €, mikäli jäljellä.