EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 8.10.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Arttu Lindeman

Arttu Lindeman Liput
Takaisin

Ladataan…

Arttu Lindemanin ura alkoi räjähdysmäisesti 2016 vuonna julkaistusta "Läikkyy"-kappaleesta, joka nosti nuorukaisen kerralla musakartalle. Kyseistä kappaletta kuunneltiin julkaisupäivän aikana yli 200 000 kertaa.

Jo ennen musiikkiuraansa Arttu Lindeman oli suosittu sosiaalisen median superstara, joka on tinkimättömällä asenteella ja päättäväisellä työnteolla raivannut tiensä musiikkimaailman huipulle. Ensimmäisen sinkun jälkeen julkaistuja kuutta kappaletta on streamattu yhteensä jo yli 30 miljoonaa kertaa. Lisäksi Lindeman on nähty muun muassa Blockfestin ja Summer Up -festivaalin lavoilla. Artistin työ palkittiin myös Emma-gaalassa vuoden 2016 Yleisö-Emmalla. "Offline"-debyyttialbumi julkaistaan 29.9.

Musiikin lisäksi Arttu Lindeman dominoi edelleen myös sosiaalista mediaa. Hän julkaisee jatkuvasti uutta materiaalia YouTubeen, jossa herraa seuraakin 175 tuhatta ihmistä. Instagramissa Lindemanilla on yli 174 tuhatta seuraajaa.

 

www.facebook.com/lindemayn/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: ovet klo 17:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.