EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 22.7.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Anssi Kela

Anssi Kela Liput
Takaisin

Ladataan…

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa yli tunnin mittaisen keikan. Ennen syksyistä keikkataukoaan Kela nousee Tavastian lavalle vielä kerran 22. heinäkuuta. Illan aikana kuullaan toki tutut hitit, ja niiden lisäksi on luvassa aivan uutta materiaalia valmisteilla olevalta albumilta!

Viimeisin loppusyksystä 2016 julkaistu Parasta Aikaa-livelevy kuvastaa hienosti sitä energiaa, joka Anssista ja hänen timanttisesta bändistään yleisölle välittyy. Anssi Kelan ilmaisun ytimessä on se sama klassinen "mies ja kitara" - asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella.

Bändillään kruunattuna Anssi saa yleisön mukaan niin yhteislauluun kuin tunnelmalliseen hiljentymiseen. Anssi Kelan biisit kertovat tarinoista, joita kuuntelee mielellään ja joita kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

 

 

www.anssikela.com


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Keikan jälkeen Tavastian Lauantaidisko klo 23:30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon.