Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 22.7.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Anssi Kela

Anssi Kela liput
Takaisin

Ladataan...

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa yli tunnin mittaisen keikan.

Viimeisin loppusyksystä 2016 julkaistu Parasta Aikaa-livelevy kuvastaa hienosti sitä energiaa, joka Anssista ja hänen timanttisesta bändistään yleisölle välittyy.

Anssi Kelan ilmaisun ytimessä on se sama klassinen "mies ja kitara" - asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella.

Bändillä kruunattuna Anssi saa yleisön mukaan niin yhteislauluun kuin tunnelmalliseen hiljentymiseen.

Anssi Kelan biisit kertovat tarinoista, joita kuuntelee mielellään ja joita kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut.

Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Anssi tähditti kevään ajan pyörivää TV-ohjelmaa "Anssi Kela ja isot biisit", jossa joka jaksossa yksi artistivieras haastoi Kelan versioimaan yhden vanhan suomalaisen hittikappaleen.

Sarjassa syntyneitä biisejä kuultiin Kelan ensimmäisellä omalla Jäähallikeikalla toukokuussa, kuka ties myös Tavastialla?

 

 

 

www.anssikela.com


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Keikan jälkeen Tavastian Lauantaidisko klo 23:30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon.

Myynti loppuu 22.7.2017 19:00.