EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 8.11.2017  /  Klubi  /  Tampere

Anathema (UK), Alcest (FRA)

Anathema (UK), Alcest (FRA) Liput
Takaisin

Ladataan…

ANATHEMA JA ALCEST SUOMEEN MARRASKUUSSA

Tunnelmoivan progerockin arvostetuimpiin nimiin lukeutuva Anathema saapuu marraskuussa keikalle Suomeen. Uuden albuminsa kesällä julkaiseva brittiyhtye esiintyy keskiviikkona 8. marraskuuta Tampereen Klubilla. Lämppärinä keikalla nähdään ranskalaisyhtye Alcest. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 3. huhtikuuta.

 

Anatheman viimeisin levy "Distant Satellites" julkaistiin vuonna 2014 ja se sai valtavan hyvän vastaanoton ympäri maailmaa keräten täysiä pisteitä musiikkilehdistössä. Yhtyeen odotettu uusi levy "The Optimist" julkaistaan kesäkuussa. Yhtye on kertonut levyn sisältävän nimestään huolimatta tai ehkä juuri siihen liittyen aikaisempaa synkempää, haastavampaa ja odottamattomampaa musiikkia. Levy on nauhoitettu Irlannissa ja Skotlannissa tuottaja Tony Dooganin (Mogwai, Bellet & Sebastian, Super Furry Animals) johdolla. Visuaalisuudestaan tunnetun yhtyeen levynkansitaiteesta vastaa tällä levyllä kuvittaja-suunnittelija Travis Smith.

 

Anatheman muodostavat laulaja-kitaristit Daniel ja Vincent Cavanagh, basisti Jamie Cavanagh, rumpali John Douglas, laulaja Lee Douglas ja kosketinsoittaja Daniel Cardoso. Yhtye tunnetaan maalailevan kauniista musiikistaan, joka on kasvanut alkuvuosiensa tummista doom-vaikutteista elokuvallisempaan suuntaan.

 

www.facebook.com/anathemamusic


Ikäraja: K-18
Aika: ovet 19:00

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), joka päivä klo 9-21. Nettisivuilta vain ostoja.