EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.9.2017  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Alexi Tuomarila Trio

Alexi Tuomarila Trio Liput
Takaisin

Ladataan…

Alexi Tuomarila on yksi vakuuttavinta kansainvälistä uraa tällä hetkellä tekevistä suomalaisista jazz-artisteista. Brittiläiselle Edition Recordsille levyttävä Tuomarila soittaa muun muassa puolalaisen jazz-suuruuden Tomasz Stankon yhtyeessä ja hänet on noteerattu lukuisissa maailman tunnetuimmissa jazz-medioissa. Norjalaisen, ECM-levymerkin artisteihin kuuluvan Mats Eilertsenin ja nyanssikkaasta rumpaloinnistaan tunnetun Olavi Louhivuoren kanssa perustettu Alexi Tuomarila Trio on toiminut jo vuodesta 2004 ja se kuuluukin Trion soitossa.

Tuomarilan Trio on muokkautunut vuosien varrella yhdessä sykkiväksi yksiköksi. Yhtyeen muusikot löytävätkin itsensä työskentelemästä yhdessä useissa eri yhteyksissä.

Trion musiikissa korostuu melodisesti ja rytmisesti voimakkaat sävellykset ja trion lähes telepaattinen yhteys. Tämä musiikki on täynnä emotionaalista ja melankolista lämpöä, joka on tasapainotettu robustilla rytminkäytöllä ja vapaalla improvisaatiolla.

Alexi Tuomarila, piano
Mats Eilertsen, basso

Olavi Louhivuori, rummut

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/alexi-tuomarila-trio


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 2h

Numeroimattomat istumapaikat