Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19. - La 20.5.2017  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Alastonsuomi 10v.

Alastonsuomi 10v. liput
Takaisin

Ladataan...

Alastonsuomi.com täyttää pyöreät 10 vuotta! Syntymäpäiviä juhlitaan 2 päivää Tampereen Tullikamarilla.

Alastonsuomi on aikuisten sosiaalinen media, joka on ansainnut myös paikkansa Suomen suurimpana aikuisviihdesivustona. Kuvagallerialla on käyttäjiä 77 tuhatta, kuvia löytyy yli puoli miljoonaa ja videoitakin 17 tuhatta. Blogit ja kommentit tekevät sivustosta sosiaalisen ympäristön, jossa luodaan ihmissuhteita aina juhlittavaksi 10-vuotisbileisiin asti.

Valtaamme kokonaan Tampereen Tullikamarin perjantaina 19.5. ja lauantaina 20.5.2017, jotta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan! Käytössä on Pakkahuone, jonka lavalla suurin osa ohjelmasta järjestetään sekä Klubi, jonka puolelle voit vetäytyä, jos tulet paikalle ennemmin hyvän seuran kuin eroottisten esitysten vuoksi.

Esiintymässä mm.: Irina Tundra (pe), Cindy Sun (pe), Mr Jason (pe), Jean Pierre Pyper (pe & la), Miss Tina (pe & la), Assassin Von Death (pe & la), Miryah (la), Ms Xena (la). Ohjelmassa myös sidontaesityksiä, kilpailuja, joissa yleisölläkin vaikutusmahdollisuutensa sekä live-shoutbox.

Bileet juontaa legendaarinen Wallu Valpio, sidontataitojaan esittelee mm. Patajatka ja useampi DJ vastaa musiikkipuolen tarjonnasta.

Molempina päivinä järjestetään "Paras asu" -kilpailu, jossa kategorioina ovat "maskuliiniset" ja "feminiiniset" asut. Kilpailuissa on palkintoja useilla tuhansilla euroilla. Paikan päällä esittelemässä ja myymässä tuotteitaan ovat Keltainen Ruusu ja Varusteleka (la).

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen, ettet jää ilman!

Alastonsuomi.com Facebook -event

 

 

www.alastonsuomi.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Ovet aukeavat molempina päivinä klo 18 ja menevät kiinni klo 04.

Ovelle jää myyntiin vain pieni määrä lippuja.