EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.11.2017  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Aki Rissanen Trio - Levynjulkaisukeikka

Aki Rissanen Trio - Levynjulkaisukeikka Liput
Takaisin

Ladataan…

Brittiläisen Edition Recordsin vuonna 2016 julkaisema Amorandom-albumi oli huima voimannäyttö yhtyeen kyvyistä ja sitä kuvailtiinkin pianisti Aki Rissasen kansainväliseksi läpimurroksi. Levy voitti Emma-palkinnon Vuoden Jazzalbumi -kategoriassa vuonna 2016.

Yhtye julkaisee toisen levynsä Koko Jazz Clubilla, ja se tehdään yhteistyössä maailman hienoimman brändin; Steinway & Sonsin kanssa!

Uudella albumilla trio keskittyy entistä enemmän vahvaan yhteissoittoon; pitkiin rytmisten aihioden kaariin sekä staattisen elektronisen musiikin vaikuttamiin tekstuureihin. Rissanen itse kuvailee levyn sävellysprosessia eräänlaiseksi retrospektiiviksi koko muusikon uraltaan: "Tuntui mielekkäältä sovittaa pari vanhaa kappaletta uudestaan ja löytää niihin täysin erilainen kulma aikaisempaan verrattuna. Myös vuosien saatossa päähän ja sormiin jääneet ideat - jotkut parinkymmenen vuoden takaa - ovat löytäneet paikkansa uuden levyn ohjelmistossa".

Täysin Rissasen sävellyksiä sisältäneeseen Amorandom-levyyn verrattuna tuoreen albumin sävellyksistä löytyy muidenkin kädenjälkiä; levyllä on mm. suomalaisen pianistin ja säveltäjän Jarmo Savolaisen teos sekä osa säveltäjä György Ligetin pianoetydeistä sovitettuna triolle. Myös yhtyeen jäsenet Antti Lötjönen ja Teppo Mäkynen ovat vahvemmin mukana uuden ohjelmiston tuotannossa.

Aki Rissanen - piano
Antti Lötjönen - kontrabasso
Teppo Mäkynen - rummut

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/aki-rissanen-trio-levynjulkaisukeikka/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 21:00

Esityksen kesto n. 2h

Numeroimattomat istumapaikat