EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 6. - La 9.6.2018  /  MDNGT Bar&Club  /  Hyvinkää

After Rock @MDNGT Bar&Club

After Rock @MDNGT Bar&Club Liput
Takaisin

Ladataan…

Red Eleven sai alkunsa vuonna 2009 nimellä Project Red Eleven, kun Teemu Liekkala ja Tony Kaikkonen äänittivät yhdessä muutaman kappaleen. Kun nuo kappaleet päätyivät sittemmin heidän ystäviensä Pasi Pasasen ja Petteri Vaalimaan kuultaville, totesivat he välittömästi: "Tästä pitäisi tehdä oikea bändi!". Yhtyeen täydensi kitaristi J-V Hintikka, jonka Tom Gardiner korvasi vuonna 2015.

Red Elevenin debyyttialbumi äänitettin keväällä 2012. Albumi näki päivänvalon 2013, ja se kantaa nimeä "Idiot Factory". Levy sai erittäin kovia arvosteluja niin ulkomailla, kuin kotimaassaankin, ja SUE:n Henri Eerola arvosti "Idiot Factoryn" jopa vuoden 2013 kotimaiseksi julkaisuksi. Bändiä on verrattu muun muassa Faith No Moreen.

Kakkosalbumi "Round II" jatkoi arvostelumenestyksiä ympäri maailmaa, ja listattiin Infernossa vuoden 2014 Top10-albumeihin kuudennelle sijalle. Levyn julkaisi saksalainen maineikas Lifeforce Records.

Bändi on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea maamme ykkösklubeilla, ja vyöllä on isoja myös lämppäyksiä, kuten Papa Roach (USA) ja Evergrey (SWE).

Pop-punk is not dead, ja tamperelainen High School Dropouts on elävä esimerkki tästä! Häpeilemättömästi yhtye on valinnut settiinsä juuri ne korneimmat ja ällöimmät pop-punk -hitit ysärin puolivälistä 2000-luvun puoliväliin, joilta kukaan ei ole voinut välttyä, ja jotka kummasti pistävät edelleen pään nyökyttelemään. Ehdottoman hauska energiapommi vanhoille Green Dayn, The Offspringin, Blink 182:n ja Sum41:n faneille!

Oceanhoarse on helsinkiläinen hevimetallibändi, joka on perustettu tammikuussa 2018. Bändi on kertonut musiikkinsa painottuvan voimakkaaseen keikkasoittoon suuntautuvaan hevimetalliin, jossa ei käytetä taustanauhoja eikä syntetisaattoreita. Bändi koostuu Amoralin primus motorina tunnetuksi tulleen Ben Varonin lisäksi basisti Jyri Helkosta (For the Imperium, Warmen), laulaja Tommy Tuovisesta (MyGrain) sekä rumpali Oskari Niemestä.

Isoja riffejä, kovaa soittoa, singalong-kertsejä, sopivasti tilua ja tietenkin Tommyn maailmanluokan vokaalit kruunaamassa paketin. Näistä on Oceanhoarse tehty.

Stereo Terror Dj's on enemmän kuin kaksi tiskijukkaa. Energinen ja dynaaminen duo tarjoilee sekopäisiä ja viihdyttäviä "Terror Disco" -iltojaan sekoitellen kaikkea Rob Zombiesta Basic Elementtiin. Heidän ainoa tarkoituksensa on räjäyttää bileet käyntiin ja pitää huoli, että tunnelma pysyy katossa koko illan. Stereo Terror Dj's on esiintynyt etkoilla, jatkoilla kuin itse pääesiintyjänäkin klubeilla, festareilla, tapahtumissa, risteilyillä ja yksityistilaisuuksissa huolehtien aina ammattimaisesti, että ilta onnistuu. Metal, eurodance, hardrock, ysäri... You name it, we play it!

www.facebook.com/MDNGT.hyvinkaa


MDNGT Bar&Club tarjoilee neljä live iltaa - rock on heavy duuni, joka vaatii kunnon after rock illan kera live-artistien:

Tapahtumapaikkana Hyvinkään Teho-ravintoloiden kellariravintola. Sisäänkäynti talon päädystä oikealta rappuset alakertaan. Asiakasomistajan bonukset vain paikanpäältä ostetuista lipuista.

Ke 6.6. Red Eleven
To 7.6. BloodSuckin'SexMachine plays RHCP sekä High School Drop Out
Pe 8.6. Rattleplague sekä Oceanhoarse
La 9.6. NUKE electric rock cover sekä Stereo Terror DJ's.