EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 11.10.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

6kulma! (Levyjulkkarit), Spaik

6kulma! (Levyjulkkarit), Spaik Liput

6kulma! saapuu Semifinaliin! 

6kulma! on Hazardin ja Hugo Toosin vuonna 2020 aloitettu yhteisprojekti. He julkaisivat "6kulma EP"-nimeä kantaneen projektin Pihlderberg-yhtiön kautta.

EP nautti laajaa arvostusta suomalaisissa rap-piireissä ja sai artistit suunnittelemaan isompaa yhteistä projektia. Nyt 6kulma! on tullut takaisin uuden materiaalin kanssa.

Toukokuussa julkaistiin ensimmäinen single "Eri puust" uuden 6kulma!-nimen alla, elokuussa yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”6>”, jota juhlitaan lokakuussa Semifinalissa.

6kulma! yhdistelee musiikissaan perinteistä räppiä sekä uudempaa elektronista soundia. 6kulma! tunnetaan myös iskevistä, viimeiseen asti hiotuista ja oivaltavista sanoituksista.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 11.10.2023 19:00.