EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 8.12.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

6ARELYHUMAN (US)

6ARELYHUMAN (US) Liput

ELEKTROPOP-ARTISTI 6ARELYHUMAN SUOMEEN JOULUKUUSSA

Modernin elektropopin ja 2000-luvun alun emotyylin parissa leikittelevä 6arelyhuman saapuu Suomeen joulukuussa. Viraalihiteillään ”Hands Up!” ja ”XOXO” (Kisses Hugs) sekä yhdessä Odetarin kanssa julkaistulla ”GMFU”-kappalellaan järisyttäviä määriä striimanneen yhdysvaltalaisartistin Eurooppaa halkova The Sassy Scene -kiertue huipentuu Helsingin Tavastialle sunnuntaina 8. joulukuuta. Illan avaa puolalainen elektrodance -artisti hubithekid

Keikan lipunmyynti käynnistyy Tiketissä torstaina 6. kesäkuuta klo 10.

Valovoimaisena esiintyjänä tunnettu 6arelyhuman päivittää musiikissaan esikuviensa, kuten Lady Gagan, Skrillexin ja Keshan ikonisen popsoundin nykypäivään. Innovatiivisesti ja pelottomasti itseään ilmaiseva artisti on kohonnut näkemyksellisellä tyylillään underground-piireistä valtavirran suosioon lyhyessä ajassa. Kuluvan vuoden puolella 6arelyhuman sinkosi muun muassa Billboardin Dance & Electronic -listalle läpimurron sinetöineellä XOXO (Kisses Hugs) -singlellään.

Keikan lämppärinä esiintyvä hubithekid tunnetaan elektro- ja tanssimusiikin parhaat puolet yhteensulattavasta ja sykkivästä soundistaan sekä tarttuvasta live-energiastaan. Kotimaansa Puolan kiinnostavimpiin uusiin tulokkaisiin lukeutuvan artistin viimeisin julkaisu on huhtikuussa ilmestynyt albumi #HUBICORE.

UPGRADE
Lisäksi myyntiin tulee lippu-upgrade, joka sisältää Meet & Greetin, kuvausmahdollisuuden ja nimmaroidun julisteen. Lippu-upgraden hinta on 50 €, hinta ei sisällä pääsylippua. Pääsylippu on ostettava erikseen. 

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Jonottaminen verkkokaupassa:

Mikäli myyntisivu ruuhkautuu, sinut ohjataan jonoon odottamaan myynnin alkua. Jonotus alkaa aikaisintaan 15 minuuttia ennen myynnin alkua, ja jonovuorot jaetaan myynnin alkaessa.

Myynti loppuu 8.12.2024 19:00.