EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ti 4. - Pe 14.5.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

4.48 Psychosis - Sarah Kane

4.48 Psychosis - Sarah Kane Liput

Tapahtumaan on tulossa muutoksia.

Lipunmyynti aukeaa jälleen, kun mahdolliset muutokset ovat varmistuneet. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa lippujen palauttaminen on mahdollista. Tiketti on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse, kun mahdollinen uusi päivä on löytynyt.

***

4.48 Psychosis on brittiläisen näytelmäkirjailijan Sarah Kanen viimeinen näytelmä, jonka hän kirjoitti taistellessaan toistuvien masennusjaksojen kanssa

Näytelmä kertoo sukupuolesta, identiteetistä ja mielenterveysongelmista sekä kommentoi myös masennuslääkkeiden markkinoita ja myyntiä. KokoTeatterin lavalle teoksen tuo ohjaaja ja dramaturgi Moe Mustafa yhdessä upean työryhmänsä kanssa. Esitykset KokoTeatterissa 4.-14.5.

Masennus on levinnyt viime vuosina laajalle ympäri maailmaa ja lisääntynyt erityisen nopeasti koronavuoden 2020 aikana. Sarah Kanen modernin klassikon uusi sovitus korostaa kokemusta siitä, miten mieli ja keho vajoavat tähän sairauteen. Upea monikielinen ja monimuotoinen työryhmä koostuu äärettömän valovoimaisista ja vahvoista ammattinäyttelijöistä. Lavalla nähdään saksalainen, mutta tällä hetkellä Tampereella vaikuttava näyttelijä Rashidah Aljunied sekä helsinkiläinen Sara-Maria Heinonen . Kanen teksti on runollista ja voimakasta. Näytelmän esityskielenä toimii suomi ja saksa. Näytelmä on tekstitetty suomeksi.

Ohjaaja-dramaturgi Moe Mustafa on syntynyt Kuwaitissa palestiinalaisten vanhempien luona, kasvanut Jordaniassa ja asunut Suomessa vuodesta 2010. Monipuolisesta kulttuuritaustastaan ylpeä Mustafa on graafinen suunnittelija, opiskellut taidetta sekä kulttuuria Tampereen ammattikorkeakoulussa sekä suorittanut elokuvaopintoja Prahan elokuvayliopisto FAMU:ssa. Aikaisempia ohjauksia Mustafalta on nähty muun muassa Teatteri Telakalla ja ohjaustöiden lisäksi hän on työskennellyt myös ääni- ja videosuunnittelijana Tampereen Teatterissa sekä Teatteri Siperiassa.

Näytelmä sukupuolesta, identiteetistä ja mielenterveysongelmista.

Työryhmä
Ohjaus ja dramaturgia Moe Mustafa
Esiintyjät Rashidah Aljunied, Sara-Maria Heinonen

Esityskieli: Suomi ja Saksa (tekstitetty suomeksi)
Tukijat: Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus ja Suomen Kulttuurirahasto

Esitykset 4.5. Klo 19 / 8.5. Klo 19 / 11.5. Klo 19 / 12.5. Klo 19 / 14.5. Klo 19

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/4-48-psychosis-sarah-kane


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.