EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.7.2022  /  Haapaveden kirkko  /  Haapavesi

33. Haapavesi Folk Music Festival
Kirkkokonsertti, Haapaveden kamariorkesteri & vierailijoita

33. Haapavesi Folk Music Festival Liput

Haapavesi Folk Music Festival 30.6.-2.7.2022

Lipunmyynti Tiketissä päättyy 30.6.2022 klo 17:00. Lippuja myynnissä pääportilla. 

33. Haapavesi Folk Music Festival järjestetään 30.6.-2.7.2022. Yleisölle on tarjolla kolme päivää musiikin riemua ja ainutlaatuisia elämyksiä.

Festivaalilla on totuttu kuulemaan niin kansanmusiikin legendoja kuin nousevia nimiäkin, eikä tuleva kesä tee tähän poikkeusta. Ruotsalainen Väsen Duo ja yhdysvaltalainen Bruce Molsky ovat Folk-yleisölle tuttuja jo vuosien takaa ja todellisia kansanmusiikin legendoja.

Tämän hetken tunnetuimpiin kotimaisiin kansanmusiikkinimiin kuuluvat kansainvälisesti tunnettu vocal-folk-hop -yhtye Tuuletar, saamelaismystiikkaa henkivä Vildá, toisen albuminsa toukokuussa julkaiseva Maija Kauhanen sekä pelimannityttöbändi ENKEL. Festivaalin viimeinen ilta huipentuu Lapland-Balkan-orkesteriin Jaakko Laitinen & Väärä Raha.

Kesän tunnetuimpana nimenä festivaalilla loistaa Ellinoora. Energisen valloittava Arppa-yhtye puolestaan on matkalla popsensaatioksi. Viime kesänä debytoineen Haapavesi House Bandin solistina tulkitsee karismaattinen Amadeus Lundberg. Mukana myös perinteinen lauantain Lastenpäivä, jossa soittaa mm. lastenmusiikkiorkesteri Loiskis. Juha Hurmeen Älykkään kirjallisen huumorin peruskurssi myös jälleen lauantai-iltapäivässä. Haapaveden kamariorkesteri lukuisine vierailijoineen esiintyy tuttuun tapaan kirkossa perjantai-iltana.

Instrumenteista tänä kesänä keskiöön nousee mandoliini, jota kuullaan mm. nousevan bluegrass-yhtye Self Rising Flourin ja jyväskyläläisen jättimandoliiniorkesteri Mandolin Mountainin käsissä. Tämän kesän uutuutena perjantai- ja lauantai-illat päättyvät päälavan anniskelualueella akustisiin jameihin, joissa yleisö pääsee osaksi todellista kansanmusiikin yhteisöllisyyttä!

Tämä kaikki ja paljon muuta luvassa Haapaveden kesässä, tutustu koko ohjelmaan täältä.


Youtube
Facebook
Instagram

www.haapavesifolk.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00
Ovet klo 17:00Liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Kirkkokonsertit ovat erillinen osa festivaalia ja niihin myydään liput erikseen. Muut festivaaliliput eivät oikeuta pääsyä kirkkokonserttiin.

Haapaveden kirkko
Tähtelänkuja 5, 86600, Haapavesi