EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.3.2023  /  Teerenpeli  /  Tampere

20 vuotta komiikkaa! -Tommi Mujusen stand up sooloesitys

20 vuotta komiikkaa! -Tommi Mujusen stand up sooloesitys Liput

2023 on vuosi, jolloin Tommilla tulee täyteen 20 vuotta stand uppia. Se on pitkä aika, joten kyllähän tällainen merkkipaalu jonkinlaisen sooloesityksen tarvitsee. Näin ollen keväällä 2023 Tommi lähtee kiertämään esityksellään ympäri Suomea!
Tommi ei suinkaan keikkaile täysin yksin, vaan mukana on aina toinen kokenut koomikko lämmittelijän roolissa. Teerenpelissä lämmittelijänä nähdään vuoden 2022 stand up-tulokas Arttu Järvinen.
Esityksessään Tommi tulee käymään läpi omat suosikkijuttunsa viimeisen vuoden varrelta, mutta saatetaan illoissa kuulla muutama juttu uran alkupuoliskoltakin.
Tommi on erittäin hyvä ja nopea improvisoimaan ja ottamaan yleisön hienosti huomioon, joten voimme luvata, että jokainen keikka tulee olemaan todella hauska! Ja aina erilainen. Siksi voitkin hyvillä mielin tulla vaikka useammalle keikalle!
Laita päivä kalenteriin ja tule yleisöön nauramaan!

Tervetuloa!

www.teerenpeli.com/fi/Ravintolat/Tampere-Teerenpeli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 1h 45 min. (esityksessä on tauko)

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Teerenpeli
Hämeenkatu 25, 33200, Tampere