EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.2. - Pe 1.3.2024  /  Teerenpeli  /  Tampere

20 vuotta komiikkaa! - Tommi Mujusen stand up sooloesitys

20 vuotta komiikkaa! - Tommi Mujusen stand up sooloesitys Liput

2023 oli vuosi, jolloin Tommilla tuli täyteen 20 vuotta stand uppia. Se on pitkä aika, joten kyllähän tällainen merkkipaalu ansaitsi jonkinlaisen sooloesityksen. Keväällä 2024 Tommi palaa sooloesityksellään lavoille vielä muutaman keikan verran, jonka jälkeen onkin aika jatkaa keikkailua uusien juttujen parissa.

Esityksessään Tommi tulee käymään läpi omat suosikkijuttunsa parin viime vuoden varrelta, mutta saatetaan illoissa kuulla muutama juttu uran alkupuoliskoltakin.

Tommi on erittäin hyvä ja nopea improvisoimaan ja ottamaan yleisön hienosti huomioon, joten voimme luvata, että jokainen keikka tulee olemaan todella hauska! Ja aina erilainen. Siksi voitkin hyvillä mielin tulla vaikka molemmille keikoille! Tommi ei suinkaan keikkaile täysin yksin, vaan mukana on toinen kokenut koomikko lämmittelijän roolissa. 23.2. Lämmittelijänä Arttu Järvinen ja 1.3. Lämmittelijänä Jussi Lankoski!

Laita housut jalkaan, päivät kalenteriin ja tule yleisöön nauramaan!

www.teerenpeli.com/fi/Ravintolat/Tampere-Teerenpeli


Ikäraja: K-18

Numeroimattomat istumapaikat.

Esityksen kesto n. 1h 45 min (sis. tauon)

Liput ovelta 22 € klo 18:00 alkaen, jos jäljellä ennakkomyynnistä.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä

Teerenpeli
Hämeenkatu 25, 33200, Tampere