EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 7.10.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

1349 (NOR), Kampfar (NOR), Afsky (DEN)

1349 (NOR), Kampfar (NOR), Afsky (DEN) Liput

1349 (NOR), Kampfar (NOR) & Afsky (DEN) Ääniwallissa 7. lokakuuta 2024!

Syksyn tummin päivä koittaa lokakuussa Helsingissä!

Ääniwallissa esiintyvät maanantaina 7. lokakuuta norjalaiset 1349 ja Kampfar, sekä tanskalainen Afsky. Norjalaisten co-headline keikat saavat lisäpotkua kun Kampfar juhlistaa 30 vuotista taivaltaan erityisellä 30-year anniversary setillä ja 1349:ltä on luvassa uusi albumi ennen Euroopan kiertueen alkua.

1349-yhtyeen nimi tulee vuodesta, jolloin musta surma -kulkutauti saavutti Norjan. Vuonna 1997 perustettu, black metal -tyylisuunnan ytimessä rouhiva bändi on yhä luovassa tilassa ja lupaa uutta albumia ennen lokakuista kiertuetta Euroopassa.

Kampfar otti puolestaan nimensä viikinkien taisteluhuudosta. Vuodesta 1994 toiminut orkesteri tuokin tuimaan paahtoonsa paloja norjalaisesta kansanperinteestä. Bändi on julkaissut yhdeksän albumia, joista kaksi on palkittu “Norjan Emmoilla” eli Spellemannpriseneillä. Viimeisimmän pystin Kampfar sai vuoden 2022 albumista Til Klovers Takt. Yhtye juhlii syksyllä 2024 30-vuotista uraansa ja laajentaa ohjelmistoaan sen mukaisesti.

Paketin täydentää erityisvieraana tanskalainen Afsky, joka esiintyi viime maaliskuussa Helsingissä loppuunmyydyssä On The Rocksissa. Black metal -jyystön lisäksi Afskyn musiikissa fuusioidaan elementtejä folkista, doomista ja villin melankolian syvyyksistä.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Ovella peritään security fee 3,50 €

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (paikan päällä järjestyksenvalvojat kantavat pyörätuolin sisälle)

***

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 7.10.2024 18:30.