Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 3. - La 4.2.2017  /  Useita paikkoja  /  Kemi

12th Pakkasukko Blues N`Jazz 2017

12th Pakkasukko Blues N`Jazz 2017 liput
Takaisin

Ladataan...

Kahdettatoista kertaa järjestettävän Pakkasukko Blues N'Jazz esiintyjäkaarti on julkistettu kokonaisuudessaan. 3.-5. helmikuuta Kemiin rytmimusiikin ilosanomaa tuovat saksalaisyhtye Django Lassi, englantilainen Mark Harman, ruotsalainen Lindvalls Lads sekä kotimaiset Eero Raittinen & Hustle Fuzz, Milo & Moses, Kenneth Sjöwalls Dixie Dudes, Twisters, Alko Funk Unit tribute to Prince, Dimi Salo sekä DJ Butcher Pete.

Perjantaina tapahtumapaikkana on ravintola Ankkuri ja lauantaina musiikin tarjonta laajenee myös Merihovin saliin.

Lisäksi lauantain ohjelmassa on perinteinen AfterBlues Jamsession klo 15-18 ravintola Chilloutissa, jonne on vapaa pääsy. Pakkasukon vapaan pääsyn sunnuntaikaronkkaa ja päättäjäisjameja vietetään sunnuntaina 5. helmikuuta klo 20 alkaen olutravintola Poltteessa. Jameja emännöivät Maya Paakkari ja Krista Tiitinen.

Eero Raittinen, Django Lassi ja Lindvalls Lads

Eero Raittisen saapuminen Pakkasukkoon on merkkitapaus. Mies on vaikuttanut suomalaisen kevyen musiikin keskiössä jo kuudella vuosikymmenellä. Elävän legendan ura alkoi jo vuonna 1960, jonka aikana hän on vaikuttanut lukuisissa merkittävissä yhtyeissä, joita ovat muiden muassa The Boys, The Sounds ja Tasavallan Presidentti. Raittisen mukana saapuvan Hustle Fuzz -yhtyeen muodostavat Henri Jokinen, Juho Hurskainen, Jussi Reunamäki, Seppo Kylänpää ja Severi Koivusalo.

Saksalainen Django Lassi tuo puolestaan tapahtumaan annoksen modernia balkanilaista mustalaisjazzia. Berliiniläisyhtye kuvailee antiaan villin runolliseksi, jossa horisontti on auki joka suuntaan ja sulatusuunin tuloksena laadukasta ja tanssittavaa äänimaisemaa. Orkesterin muodostavat herrat Yasir Hamdan, Laurin Habert, Roland Satterwhite, Yatziv Caspi, der Klark, Laurent Humeau ja Jonas Müller.

Luulajalaisyhtye Lindvalls Lads on Pohjois-Ruotsin johtavia bluesyhtyeitä, joka tarjoilee sähköistettyä ja svengaavaa bluesia sekä bluesrockia. Ladsit muokkaavat repertoaarinsa tarkkaan ja saavat yleisön yllättymään positiivisesti biisivalinnoillaan. Bändin muodostavat Tobias "T Beard" Lindvall (kitara, huuliharppu), Daniel "Big D" Hakkaus (laulu), Jonas Erikson ?(kitara, laulu), Simon Wilhemsson (rummut) ja Jonas "Daddy J" Jakobsson (basso).

Kenneth Sjövall´s Dixie Dudes ja Twisters

Kenneth Sjövall´s Dixie Dudes on 7-miehinen perinteistä dixielandjazzia soittava yhtye, jonka New Orleansissa syntynyt svengaava musiikki sai maailmanlaajuisen suosion mm. Louis Armstrongin johdolla. Eurooppaan se levisi nopeasti mm. Chris Barberin yhtyeen kautta. Dixieland-musiikki elää edelleen vahvasti maailmalla. Yhtyeelle nimensä antanut Kenneth Sjövall on yksi maamme eturivin dixielandklarinetisteista. Hän on koonnut ympärilleen hulvattoman joukon alan ammattilaisia ja tuloksena on raikasta ja piristävää jazzia yleisön riemuksi. Sjöwallin rinnalla yhtyeessä soittavat Juuso Kiviniemi (banjo), Tuomas Jaatinen (rummut), Jukka-Pekka Peltoniemi (trumpetti), Sebastian Jeker (vetopasuuna), Pasi Hiltula (piano) sekä Petri Heikkinen (kontrabasso)

Edellisen kerran vuoden 2014 Pakkasukossa esiintynyt oululainen Twisters -lauluyhtye tarjoilee raikkaita tulkintoja 1950-70 -lukujen vanhoista suomi-iskelmistä. Kolmikko Kati Hyvönen, Annette Sinclair ja Kreetta Blomster osaavat yleisön hurmaamisen taidon ja tuovat ikuisen kesäyön keskelle synkintäkin talvea. Yhtyeen punoma musiikkimaisema kulkee peltojen laitamia latotanssien kautta tunnelmalliseen jazz-salonkiin. Naisten käsittelyssä ikivihreät kappaleet esittäytyvät uudessa valossa.

Dimi Salo, DJ Butcher Pete, Mark Harman ja Milo & Moses

Oulussa asuva laulaja-lauluntekijä ja muusikko Dimi Salo tekee suomenkielisiä, omakohtaisia ja teatterin suuntaan flirttailevia lauluja. Dimi sekoittelee kappaleissaan faktaa ja fiktiota, kärjistää ja paatostaa. Laulut kertovat luottamisesta, toiveista ja hyvästäkin ikävästä. Salo on ollut myös osa Jukka Takalon ja Kauko Röyhkän bändejä ja yhteistyötä on syntynyt myös Radiopuhelimet -yhtyeen kanssa Saastan kaipuu -levyllä.

DJ Butcher Pete on helsinkiläinen vanhan koulukunnan deejii, joka suosii levylautasillaan aitoa rytmibluesia, soulia, rock´n rollia sekä go go-, surf & rockabillymeininkiä.

Neo-rockabillyn pioneeri sekä kitaravirtuoosi Mark Harman on englantilainen rockabillylegenda. Mark on kiertänyt maailman arvostetuimmat festivaalit, tapahtumat, konsertoinut ja levyttänyt alan suurten nimien kanssa jo yli kolmella vuosikymmenellä. Yhteistyötä on ollut mm. Stray Cats- rumpali Slim-Jim Phantomin kanssa, omasta Restless- yhtyeestä puhumattakaan.

Milo & Moses on kahden kahdeksasluokkalaisen perustama kokoonpano, jonka muodostavat 15-vuotiaat Milo Mäkelä (kitara) ja Mooses Kuloniemi (rummut) sekä 18-vuotias kontrabasisti Jon Pettersson. Nousevan jazztrion esikoislevy ja poikien ikäänsä nähden poikkeuksellinen kypsyys on kerännyt runsaasti kiittäviä arvioita ja radiosoittoa. Kolmikkoa on kutsuttu muun muassa jazzin ihmelapsiksi.

 

Perjantai 3.2.

20:00 - Ovet
21:00 - DJ Butcher Pete
22:00 - 22:45

  • JO Brothers

23:00 - 00:00

  • Dimi Salo

00:30 - 02:00

  • Alko Jazz Orchestra tribute to Prince

 

Lauantai 4.2.

15:00-18:00 • Chillout AfterBlues Jamsession

Merihovi

18:00

  • Ovet

19:00 - 20:00

  • Twisters

21:00 - 22:30

  • Eero Raittinen

23:30 - 00:45

  • Django Lassi
Cafe-Bar Ankkuri

20:00 - 21:00

  • Milo & Moses

22:30 - 23:30

  • Lindvalls Lads

00:45 - 02:00

  • Mark Harman

02:15 - 03:30 • Kenneth Sjöwall & Dixie Dudes

Sunnuntai 5.2.

Pakkasukko Karonkka

 

www.pakkasukko.com


Ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman alkaessa lipunmyyntipisteillä.