EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.9.2021 - La 26.3.2022  /  Stoan kulttuurikeskus ravintola Skutta  /  Helsinki

1+1=3 Musiikkia makunystyröille + herkkua korville

1+1=3 Musiikkia makunystyröille + herkkua korville Liput

1+1=3 -KONSERTTISARJA Liput & info


Pianisti Kari Ikonen näki muutama vuosi sitten unen, jossa hänellä oli oma musiikkifestivaali. Esityspaikka oli erikoinen, pieni ja intiimi tila, ja kaikki esiintyjät olivat sooloartisteja, siis esiintyivät yksin. Mitään genre- tai muita rajoja ei ollut. Ainoa taiteellisesti yhdistävä tekijä oli se, että kaikki konsertit olivat hurjan hienoja ja omaperäisiä.

Nyt tämä huikea idea toteutuu konserttisarjan muodossa Stoan Skutta-ravintolassa! Ja vieläpä hyvin maukkaalla tavalla, kun mestarikokki Jyrki Tsutsunen, niin ikään hieno ja omaperäinen taiteilija, laatii musiikkiesityksiin sopivat herkulliset ruoka-annokset! Jokaisessa konsertti-illassa herkutellaan kahden mainion artistin musiikilla. Alussa, välissä ja lopussa kuunnellaan maiskutusta!

Lippu sisältää menun sekä ohjelman

Iltojen menut ovat yllätyksellisiä, metsäisiä sekä illan teemaan sopivia! Jokaiselle illalle räätälöidään siis oma menu, joka sisältyy konserttilippuun. Myynnissä on myös viinipaketin sisältäviä lippuja. Viinipaketti sisältää illan menuun sopivat kolme eri viiniä.

Maukas konserttisarja alkaa 25.9. ja jatkuu aina kuukauden viimeisenä lauantaina: 30. lokakuuta, 27. marraskuuta, 29. tammikuuta, 26. helmikuuta ja 26. maaliskuuta.

Ensimmäisessä illassa esiintyvät pianisti Kari Ikonen ja laulajapianisti Anna-Mari Kähärä!


Muiden iltojen esiintyjät julkistetaan myöhemmin.


Varmistetut esiintyjät:

La 25.9.2021 Kari Ikonen & Anna-Mari Kähärä

Huom! Mahdolliset ruoka-aineallergiat ja lisäkyselyt menua koskien osoitteeseen: jyrki@skuttaan.fi


Aika: klo 18:00

Viinipaketin voi ostaa myös paikan päältä ravintolasta.

Kesto 3-5 h

Lipuntarkastus klo 17.15 alkaen Skutta-ravintolan terassin puolella, Stoan aukio

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Stoan kulttuurikeskus ravintola Skutta
Turunlinnantie 1, 00900, Helsinki