0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Su 13.12.2015  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

We Jazz 2015: Timo Lassy Band, Teemu Åkerblom Quartet, We Jazz DJs

Takaisin

Ladataan...

wejazz.fi/2015

WE JAZZ 2015: TIMO LASSY BAND w/ guests

Viikon mittainen We Jazz -festivaalitapahtuma huipentuu Tavastialla sunnuntaina 13.12. klo 18 alkaen, jolloin lavalle nousevat suomijazzin kuumimpiin nimiin kuuluva Timo Lassy Band erikoisvieraiden, trumpetisti Jukka Eskolan ja vibrafonisti Panu Savolaisen, kanssa sekä nuoren polven nouseva huippunimi Teemu Åkerblom Quartet. Lisäksi jazzia tarjoilevat We Jazz DJ:t.

Saksofonisti Timo Lassy on uuden Love Bullet -albuminsa myötä kovassa nosteessa sekä Suomessa että ulkomailla. Lavalla Lassy, urkuri Georgios Kontrafouris, basisti Antti Lötjönen, rumpali Teppo Mäkynen ja perkussionisti Abdissa Assefa tarjoilevat täyslaidallisen 110 lasissa svengaavaa menojazzia. Kyseisellä keikalla kuullaan harvinaislaatuisesti koko Love Bullet -levytyskokoonpanoa trumpetisti Jukka Eskolan sekä vibrafonisti Panu Savolaisen liittyessä Timo Lassy Bandin remmiin.

Basisti Teemu Åkerblom on eräs nuoren polven lupaavimmista suomijazz-tekijöistä. Åkerblomin syvällistä spiritual jazzia tekevä kvartetti julkaisee debyyttilevynsä syksyllä ja keikalla basistin itsensä ohella mukana ovat saksofonistit Ville Vannemaa ja Max Zenger sekä rumpali Mikko Arlin.

We Jazz on nyt kolmatta kertaa järjestettävä viikon mittainen festivaali, installaatio tai utopia. Tapahtuman ytimessä on paitsi parhaan jazzmusiikin esittely meiltä ja muualta, myös jazzin esityskonseptien haastaminen ja uudelleenideointi. Koko ohjelma osoitteessa http://wejazz.fi/2015

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 18:00

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.