0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 14.5.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

WWF:n Itämerikonsertti: Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Vuokko Hovatta, Teleks, Hanna Pakarinen

Takaisin

Ladataan...

www.wwf.fi

Esiintyjät:

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
Vuokko Hovatta
Teleks
Hanna Pakarinen
Sampo Kerola
DJ:t Sampsa Vilhunen (Club Big Shake) ja Miky Mau (Rauha Trio)


Helsingin Tavastia-klubilla tehdään hyvää 14. toukokuuta, kun lavalle nousevat muun muassa Tuure Kilpeläinen ja Hanna Pakarinen. Itämeri-konsertin tuotolla tuetaan WWF Suomen työtä Itämeren hyväksi. Samalla juhlitaan WWF:n 10 vuotta täyttäviä vapaaehtoisia öljyntorjuntajoukkoja, joihin kuuluu jo tuhansia suomalaisia.

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin sekä Hanna Pakarisen lisäksi illan esiintyjäkaartiin kuuluvat Vuokko Hovatta ja Teleks. Hovatta, Pakarinen ja Teleks valmistelevat parhaillaan uusia albumeita, joista saatetaan kuulla illan aikana maistiaisia. Mukana konsertissa ovat myös tanssija Sampo Kerola ja DJ:t Miky Mau ja Sampsa Vilhunen. Illan juontaa Mikko ”Peltsi” Peltola.

Tavastian ovet avautuvat kello 19. Illan aluksi tarjolla on tietoa Itämerestä ja sen suojelusta. Konserttivieraat voivat myös kokeilla öljyntorjuntavarusteita ja ilmoittautua mukaan vapaaehtoisiin öljyntorjuntajoukkoihin. Artistit nousevat lavalle kello 21 alkaen.

Konsertti järjestetään WWF:n 10 vuotta täyttävien vapaaehtoisten öljyntorjuntajoukkojen kunniaksi, ja sen tuotolla tuetaan öljyntorjuntajoukkojen toimintaa osana WWF:n Itämeri-työtä. WWF Suomi perusti joukot vuonna 2003, ja niihin kuuluu tällä hetkellä noin 6500 suomalaista.

Kun WWF Suomi perusti vapaaehtoiset öljyntorjuntajoukot, ne olivat ainoat laatuaan koko maailmassa. Malli on sittemmin innostanut perustamaan vastaavat joukot Norjaan, Viroon ja Venäjälle.

 


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Hyväntekeväisyyskonsertin tuotto menee Itämeren hyväksi. Tiketti lahjoittaa tapahtuman lipunmyynnistä kertyneet palvelumaksut WWF:lle

Katso myös nämä