0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

La 28.9.2013  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Viikate

Takaisin

Ladataan...

www.viikate.com

Helismaa-metallin ja kuoloiskelmän sanansaattaja Viikate julkaisee kymmenennen studioalbuminsa "Kymijoen lautturit" syyskuun kuudes päivä. Uuden levyn julkaisukiertue tuo yhtyeen myös Tavastia-klubille lauantaina 28. syyskuuta.

Yhtye kommentoi tulevaa levyä seuraavasti: Nyt liikutaan lähimpänä stereofonisen kouvostomollin ydintä kuin koskaan aiemmin tämän partion historiassa. Levyltä huokuu ilmavuutta , joka on kuin säästäen valettu kivitalon sokkeli. Esimerkiksi kitaroita on kappaleisiin soitettu ennenkuulumattoman vähän. Ne vähät ovat tosin entistäkin kovemmalla. Yhtye kyllä yritti ehdottaa kitaravallin paksuntamista, mutta tuottaja Aaltonen totesi vain ykskantaan "soitatte sitten kotonanne!" Päätös oli oikea, sillä äänimaailma on nyt tuttu, mutta kuitenkin turvallisuudesta tinkivä. Vähän kuin betoninharmaata ja Mennenin raikasta vihreää samalla värikartalla siis. "

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Showtime 21:00

Keikan jälkeen Tavastialla Lauantaidisko klo 23.30 alkaen. Keikkalippu oikeuttaa jäämään diskoon. Diskoon myydään myös lippuja (6 €) ovella mikäli tilaa on.

Katso myös nämä