0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ke 30.4.2014  /  Kouvolan Jäähalli  /  Kouvola

VG 14

Takaisin

Ladataan...

www.vappugospel.vg

 

Vappugospelilta vielä yksi artistikiinnitys

Perinteikäs VG järjestetään jälleen Kouvolan jäähallissa keskiviikkona 30.4.2014. Nuorten järjestämänä tunnettu VG saa vielä viimesilauksensa kun kattavaan artistikaartiin lisätään vielä Everyday Sunday (USA).

Jo aiemmin vapun artistikattaukseen kuuluivat iskelmätaivaan tähti Olli Helenius, räpin kaksinkertainen suomenmestari Ruudolf, UMK:sta tuttu Great Wide North, menevää tanssimusiikkia tekevä Audile ja vappukansaa jo aiemminkin tanssittanut LZ7 (UK).

”Halusimme luoda tapahtuman, jolla tavoitetaan laaja kuulijakunta samalla tuoden ensimakua ensi vuoden 30-vuotis juhlavuodesta.”
kertoo tapahtuman projektijohtaja Jari Lehto

Ohion Columbuksesta Kouvolaan matkaava Everyday Sunday on saanut alkunsa jo vuonna 1997. Bändi saapuu vappuna ensimmäistä kertaa Suomeen. Popia ja alternative rockia soittava Everyday Sunday on tunnettu mm. kappaleistaan Wake up! Wake up! ja Best Night Of Our Lives.

VG:n tarina alkoi 1985 kun ensimmäinen VG järjestettiin Kouvolan yhteiskoulun lukiolla. Tuolloin tapahtumaan saapui n. 500 nuorta. Taannoin tapahtumassa on nähty niin suomalaisen gospeltaivaan tähtiä kuin myös ulkomaisia legendaarisia yhtyeitä. Tänä vappuna jäähallissa voi osallistua myös Danc+Pray Dancemessuun, joka toteutuu yhteistyössä Kirkkopalveluiden kanssa.

 


Ikäraja: ikärajaton

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman ovella.

 

 

 

Katso myös nämä
Kouvolan Jäähalli
Topinkuja 1, 45100, Kouvola