0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

Ti 25.3.2014  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tove Lo (SWE)

Takaisin

Ladataan...

www.facebook.com/toveloofficial

Pikavauhtia yhdeksi Pohjoismaiden lupaavimmista laulaja-lauluntekijöistä kohonnut Tove Lo saadaan  keväällä ensivisiitilleen Suomeen. Hiteillään ”Love Ballads”, ”Habits” ja ”Out of Mind” huomiota herättänyt tukholmalaisartisti esiintyy tiistaina 25. maaliskuuta Tavastia-klubilla, Helsingissä. Lipunmyynti keikalle alkaa torstaina 13. helmikuuta Tiketissä.

Tove Lo -taitelijanimen takaa löytyy 25-vuotias, Tukholmassa kasvanut Tove Nilsson. Musiikin parissa kasvanut Tove Lo rupesi tekemään tosissaan omia kappaleita vähän päälle parikymppisenä. 23-vuotiaana hän teki sopimuksen kustannusyhtiö Warner Chappellin kanssa ja ryhtyi säveltämään kappaleita muille artisteille, esimerkiksi Icona Popille, Gavin Degraw’lle, Girls Aloudille ja Cher Lloydille. Sävellystyö vei hänet ympäri maailmaa ja lopulta kypsytti ajatusta musiikin julkaisemisesta myös itse artistina.

Tove Lon musiikki on tummasävyistä ja vangitsevaa. Yhdistelmällään raskaita elektronisia rytmejä, tarttuvia melodioita ja rehellisiä lyriikoita, Tove Lo iskee tunteikkuudessaan suoraan sydämeen. ”Habits”, ”Love Ballads” ja ”Out Of Mind” -kappaleiden lisäksi Tove Lo on tullut tutuksi houseartisti Lucas Nordin ”Run On Love” -kappaleelta ja videolta. Tove Lo julkaisee maaliskuussa debyytti-EP:nsä ”Truth Serum”, jolla hän kertoo musiikin muodossa rakkaustarinan alusta loppuun.


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Katso myös nämä